Armess_loya Bu kadar evhamla hayat geçmez canım🥺 mayonez ekleme sosis sucuk koyma Allah’ın patatesi den hiçbir zarar gelmez evvelAllah 😬🌸
Vehim mervesu12 bacım patatesi haşla tereyağı kaşarla ez içinede ne istiyorsan onu kat ye. Ben öyle yapıyorum. Eskiden fırında közlemekle falan, çok uğraşıyordum. Şimdi böyle hem çok basit yapılıyor. Hem de tadı süper oluyor
Minmini mervesu12 yiyin afiyetler olsun💐 ben de sosis türevi şeyler ve mayonezsiz şekilde iki kez yedim çok şükür iyiyiz 🥰🥰 doktorum şarküteri ürünleri dışında canın ne çekerse ye kararında demişti💐sucuk istersen de güvendiğin bir kasaptan alıp iyice pişirerek yiyebilirsin demişti💐
Aselyusra mervesu12 ben çok rahatım galiba ya ben canım isteyince kumru bile yedim bol sosisli. Zaten sonra kustum 😃 ama kola, hamburger cips falan yiyorum ya. Millet sigara içiyor ne olabilir ki
mervesu12 Aselyusra yavrum inan ben bi çiğ şeylerden kaçtım o kadar çevremdekiler bebeğin sağlıksız olur yok şöyle olur böyle olur dedi cidden üstüne düşünce daha kötü oluyor afiyet bal olsun zaten sosis sucuk yasak değil sadece iyi pişmesi lazım da işte insanlar o kadar çok laf etti ki bana maalesef benimde kafama takıldı
Armess_loya mervesu12 sosis sucukları pişirip yiyebilirsin evde yapıcaksan kumpiri, şahet dışarıda yiyeceksen ekletmeden, yee Rus salatası kısır vs. Ekle, yada YEME🤣
ElifHanim91 mervesu12 ben mayonezin yasak olduğunu bilmiyordum valla epey de yedim acaba birseu olur mu ki bilemedim bazen Fast food yiyorum🙄😑
Armess_loya mervesu12 rica ederim Borcamda kumpir tarifi var hem pratik hem enfes oluyor iç malzemesini istediğin gibi pişirerek koy afiyet olsun şifa olsun❤️
sorybaby Nidanurr valla bende herşeyi yiyorum salam falan abartmadan yani millet suşi falan yiyor sigara içiyor bizimkiler çok masum 😂😂
Gizem_cetinbas mervesu12 benim evim sobalı olduğu için bana kolay geliyor atıyorum hemen fırına pişiyor benimde aklıma sürekli patates geliyor bide çiğköfte 😅
Mnynck Postu cidden kaldirsaniz keske. Soru zaten saçma orası ayrı bide bu sayfada herkes hamile siz canınız çekmesin yazinca aa tamam deyip bitmiyo mevzuu.
Brck0303 mervesu12 maydonoz u bn çok yedim son iki ayda bir sıkıntı olmadı Üç günlük bebeğim var bir ara herşeyden tiksindim 6 aylık falandım sadece marul lahana patates başlaması yiyordum sonra iki üç haftadır da maydonoz da yemeğe başladım hiç problem olmadı
ikikedi-birbebek mervesu12 Patates çok severim kumpirde öyle çok yedim hem mideme çok iyi geldi sadece sosis salam vs. Sevmiyorum ben turşu kaşar haslanmis sebzelerle çok iyi gidiyor 😂😂