Yigitinannesi1 Kızlar balıkesir edremit körfez hastanesinde muayene ve doğum ücreti hakkında bilgisi olan var mı ?
Aslimii Yigitinannesi1 doğum ücreti normal ve sezeryan 15bin, sezeryanda spinal dahil. Normal doğumda epidural +5 bin. Muayene 550 600 gibi biseydi
Bgm10 Merhabalar doğum ücreti 14.000 muayene ücreti en son 500 dü Suan bilmiyorum doğum ücreti ekstra doktorda alıyorsa 20.000 e geliyordu
Miya-m Papatya0808 20 bin çok çok fazla.. ben şahsen Manisa’ya gidip Mavi hospital da doğum yapmayı planlıyorum yol 1 saat sürüyor ve ücret 8 bin ₺. Herkeste çok memnun hastaneden
Kubra2610 Papatya0808 Miya-m aynen çok zor 18 bin nedir ya temmuzda 20 yaparlar ..bölgedeki tek özel olmanın avantajını kullanıyorlar.. bide o 18 binin içinde hicbisy yok.bazi hastaneler fotoğraf çekimi falan ekliyor o bile yok..
Kubra2610 Miya-m hayırlısı olsun hakkımızda artk Bi yerlerde dogurcaz da hala net bir fikre sahip olamadık 😊 biz ayvaliktayiz şehir hastanesini de düşündüm de yol kısmı tedirgin ediyor..
Nermin1o Kubra2610 bende ayvalıktayım erdem beye gidiyodum doğum için körfeze geçtim 18 bin dediler doğuma haziran ayında sabitlersek