Zeynep_61_70 Kizlar son saatlerim yarin 3 se sezeryan olucam ama.asiri korkuyorum evet bir kac kez bu postu acdim ama elimdr değil inanın ya dayanamazsam ya birşey olursa birdr panik atak var çok korkuyorum 😔😔😔 spinal bu arada
Deletedmom_52 Zeynep_61_70 Allahın izniyle üstesinden gelirsin rabbim kimseye kaldıramayacağının üstünde yük yüklemezmiş dualarımdasın 🤲🏼❤️
zeynozey Zeynep_61_70 canım bende spinal oldum ameliyat sırasında heyecandan tansiyon yükselince anında sakinleştirici vurdular kuş gibi uyudum uyandığımda ameliyat bitmiş sedyeye alıyorlardı beni😅😅😅 hiç korkma sakinleştirici verirler sen panik olduğunda 🥰🥰🥰 güzelce bebeğine kavuşursun inşallah ☺️☺️
Ruvii Zeynep_61_70 düşünsene yarın bu saatte bebişinle olacaksın. Kokusunu alınca hepsi geçecek. Stres yapma korkma demek çok kolay biliyorum ama inan sonunda hepsine değecek ❤️
Zeynep_61_70 zeynozey uyutuyormu sakinleştirici canım ya ozaman ayilmamiz uzun sürmüyor mu odaya geçmemiz falan uzun sürmüyor mu
zeynozey Zeynep_61_70 2 sakinleştici verdiler hatta 😅 korkudan çok ağladım doktor ağlama dedi ama elimde değildi gerisini hatırlamıyorum yani ameliyat süresi 1 saat sürdü 45 dksında uyudum 😂 sedye değiştirirken seslere sallantıya uyandım sonra bilincim açıktı 2 saat sonrada uyuşukluğum geçmişti :)
Zeynep_61_70 zeynozey ayyy ne güzel ben sakinleştirici kafa yapiyor diye duymuştum 🥰😂 herşeye gülüyor musun çok konuşuyorumusuz falan