Tsnbsbsra Merhaba kızlaaar sizde de bacak aranız da ki kemikleriniz ağrıyor mu yürürken sağa sola dönerken falan
35-altinkalp Evet yataktan kalkarken yatarken özellikle 36. Haftadayım ama 34 te falan başladı. Çok sık olmasada yaşıyorum
Canan-02 Tsnbsbsra benimde aynı şekilde vajinadaki kemiklerim ağrıyor ama biraz YouTube tan esneme germe hareketleri yapınca rahatlıyo 2 gün sonra yine aynı
guldenn1 Ya benimde öyle oluyor 34 haftalığım kemiklerim acıyor yatakta dönerken yürürken felan doktora dedim başı aşağı dönmüş aşağı baskı yaptıgı için dedi enfeksiyon veya magnezyum tarzı bişey demedi bilemedim ya
hayalperest2310 Tsnbsbsra canım sormuştum bebek doğum pozisyonunda olduğu için birde vücut kendini hazırlıyor doğuma doktorum olacak demişti oluyor da
Papatyam28 Bende de aynısı oluyor 23 haftadayız özellikle yururken pelvis kemiklerim aşırı agrıyor 9marttaki kontrolume gittigimde kesinlikle sormam lazım doktora bu gidişle yuruyuslerde yapamıycam fazla
Tsnbsbsra Papatyam28 doğum yakınlaşıyor normal dedi benim doktorum magnezyum da demedi enfeksiyon da demedi