sutkokuluoglum Rezene çayını günde kaç kere tükettiniz birde ölçüsünü nasil ayarlıyosunuz bugün ilk defa içmeye başladım biraz acı gibi geldi şeker atsam olur mu acaba
2022bebeki sutkokuluoglum Seker kismini bilemem ama ben bir çay kaşığı kimyon ve rezeneyi bir bardak suda demliyorum
Bfmom sutkokuluoglum rezene çayının estragol içerikleri ile dna ya hasar verileceği düşünülüyor diye bir yazı okudum bugün. Doğum yapmama daha cok olduğu icin arastirmadim henüz. İsterseniz siz bi araştırın öyle için.
Leylakacan34 Snglhfs doğum sonrası kullanılıyor anne sütünden bebeğe geçiyor gaz sorunu falan olmasın diye
Leylakacan34 sutkokuluoglum bebeğin gazı ve süt artması için arifoglu anne çayı da çok iyi geliyor. Tadida çok güzel. Rezene olarakta 2 bardak tohum rezene ve kimyon içiyordum ilk bebeğimde. Şimdi 2. Gelicek aynı şekilde devam edicem
Leylakacan34 sutkokuluoglum french prese 1 yemek kaşığı koyuyordum 2-2.5 bardak çıkıyor. Tohumu ne kadar koyarsam tad o kadar keskinlesiyordu ağız tadınıza göre bence bı zararı olacağını sanmıyorum. Ben rezenenin tadını sevdiğim için net bı ölçüm olmadı hic