Ozlem77 Kzydogu21 çevremdeki herkesin çocuğunun çin takvimine tam uyduğunu gördüm uymayanlarda herhalde yaşını yanlış biliyordur başka şansın yok denersin rabbim dağlıkla hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Byzatsy Kzydogu21 Çin takvimine göre kızdı ama oğluşum oluyor inanmayın böyle şeylere sağlık olsun yeterki 🥰🥰
Ozlem77 Kzydogu21 adet döngüsü derken neyden bahsediyorsun bilmiyorum ama mesela benimki ağustos ta ilişkiye girdim takvim e bakınca erkek görünüyordu hamile olduğumu öğrendim sonra cinsiyeti de öğrendim erkek çıktı
NSelennn Kzydogu21 ben direk çin takvimi diye girip site hesapliyor hem yaşımı yazmıştım ben son adet tarihimi ona gore hep erkek çıktı çoğu arkadaşıma da bakmisitm doğru çıkartmıştı bende erkek diye dusndum hep 😂
AleynaNefes Kzydogu21 çin takvimine göre bebeğim erkek çıktı bugün fetal dna testim çıktı bebeğim kız bence bu takvim olayına cok inanmamak lazım sonucta esinin spermine baglı birsey bu
Kzydogu21 Ozlem77 Çin takvimi uygulamasını indirdiğinizde anne yaşı olarak değil son adet tarihinize göre hesaplama yapıyor
Ozlem77 Kzydogu21 uygulama ilkez duyuyorum Google de yazınca takvim var direk takvim e göre bakıyorum Hatta hesaplama kısmı var ben orda hesaplama yapınca kız çıkıyorfu takvim de erkek ve erkek oldu