Mincik Zeynepyeniay bana sadece gaviscon verdi ama bir dahaki görüşmemizde söyleyeceğim kesin mide koruyucuyu. Çok teşekkür ederim ❤️
Mincik ysmnprltn sorunlu olmayan bir tane organımız kalmadı😂 uyku zaten yok. Allah sabır ve sağlık versin bebişleri görünce unuturuz inşallah 🙏🏻❤️🥹
Mincik Baloglum93 oo çok iyi bunu ilk defa duydum hemen bugün deniyorum çok teşekkür ederim canım 🙏🏻❤️
Mincik entnr hala kusmalarınız devam ediyor mu😓 ayy hepimizde aşırı heyecan var tabii ama işte fiziksel sorunlar insanı çok yoruyor😵💫 neden üzülüyorsunuz yaa üzülmeyin sona yaklaştık🥹😂
Mincik Kubrakck2222 yemin ederim aynı şeyleri düşünüyoruz. Bir de sizin daha az kalmış maşallah yani ben şimdiden böyleyim. Bulaşık makinesini boşaltmak için eğilsem midemden ağzıma alev geliyor sanki öyle bir yanma. Önceden bütün evi bir günde nasıl temizliyordum diyorum. Allahtan çoğu işi bitirdim. Daha mutfak dolaplarını silecektim sözde ama yapılacak gibi değil😓
Mincik entnr üzülmenizin sebebini şimdi anladım. Yaa hiç böyle düşünmemiştim🥹 ama ben görmek istiyorum ya evet hareketleri tekmeleri çok güzel ama tanışmak istiyorum şöyle bir göz göze bakışıp emzirelim kokusunu içimize çekelim nefes alışverişini izleyelim❤️ çok daha güzel🥹🥹
Mincik tazecikannee evet benim de kollarım kaburgalarım hem elektrikleniyor hem uyuşuyor. Allahım diyorum uyutun beni bir ay sonra kaldırın doğurayım😂 allah hepimize kolaylık versin ❤️
Mincik Emineedrk ahhh hem de ne biçim tekmeliyor ya sen yürürken sallanır uyur dediler yok anam aksine o da yürüyor gibi😂 gece zaten durmuyor tapır tapır içerde😂 ayy canımm özler miyim bilmiyorum hiç ya şuan sadece sağlıkla doğurmak istiyorum 😂😂🙏🏻❤️
Emineedrk Mincik şükür ki benim gece uyuyor hiç uyandırmadı şimdiye kadar yorulunca da sanki hissediyor deli gibi hareket ediyo içerde 😂😂🥰
Mincik Anneperi ay maşallah🧿❤️ bebek hareketlerini hissetmek çok güzel ama bu kadar acı çekerken bir de idrar sorunu varken çok kıpırdaması rahatsız da etmiyor değil😂 bizimkisi hiç durmuyor gece gündüz aç tok farketmeden kıpır kıpır maşallah. Her bebek farklı işte🥹 sağlıkla gelsinler🙏🏻❤️
Mincik Emineedrk aynen bazen inadına yapıyormuş gibi hissediyorum yapma anacım diye konuşuyorum😂😂 aman aman kıpırdasınlar da sağlıklı olduklarını anlayalım🧿🙏🏻
THale Ben de tükenenlerdenim 32+4teyiz tahlilde protein kaçağı çıktı . Ödüm kopuyor , doktor çok ödemli dedi vücudun . Tuz kullanmama rağmen bu şekilde . Artık tükendim , yoruldum . Uykusuzluktan nefes nefese kalmaktan ….
Mincik THale çok geçmiş olsun canım inşallah sağsalim atlatırsın. Çok zor günler geçiriyoruz ama unutacağız inşallah kucağımıza alınca🙏🏻❤️