Neumom 5+2 haftalık hamileyim sürekli kramp girio azöncede aniden uykudan korkup kalktım dahada kramp girdi bişey olurmu acaba şimdiden teşekkürler
ArvenMom Neumom ağrı kramplar normal çok şiddetliyse bi doktora görünün ama o haftalarda normal bende yaşıyorum o ağrıları
CanselKrtt Neumom gözünüz Aydın sağlıkla alın kucağınıza. Çok ani hareket etmeyin, bebeğin tutunma zamanları. Mümkün olduğunca istirahatler edin.
Saby06 Neumom anı kalkmalarda anı haraketlerde benimde batma oluyo 4+4 normal bencede çok ağzı sizi uyutmazsa ozmn dktorunuza gorunun
NobleMom Neumom Çok normal🙂 Kanama lekelenme vs. olmadıkça korkmanızı gerektiren bir durum olmaz merak etmeyin
Neumom Uyutmucak kadar değil doktor 7. Haftaya randevu verdi sabırsızlıkla onu bekliyorum tutunması için mr yapmalıyım
Btlabk Neumom benimde kasık agrım cok oldu hatta şiddetliydi yürüyemiyordum yattım hep 8. Haftaya dogru gecti 21 haftaya giricem geri geldi 😞 yatın dinlenin agır kaldırmayın kendinizi yormayın birsey olmaz allahın izniyle
Neumom Evet gittim kese göründü 7. Haftada gel dedi bende çok heyecanlıyım tek isteğim sağlıklı olması tutunması
Eessmmaa Neumom kramplar normal banada cok girerdi hatta kımıldayamazdım doktora söyledim magnezyum basladı ama endişe etme olur öyle