Kiwi12 Zeynebinannesi bnde saadet hanıma gidiyorum ılgılı muayene surecınde ama ıletısım için gmail verıyr sadece ve hemen bakmıylr malesef
Zeynebinannesi Kiwi12 iletişimi olan birini istiyorum öncekinden ihtiyacım olmadı gerçi ama sanki iletişim veren güven mi veriyor gibi oluyor🥰
Aycha Dlbr23 Merhaba, Gebelikteki ilk muayene vajinal olarak olur ama takip eden muayeneler genellikle karından yapılır. Doktor hanımın, ilk üç aydaki tercihinin sebebini açıklayabilir misiniz? Teşekkür ederim.
ayla23 Zeynebinannesi Benim de doktorum Aytekin hanım kendisinden çoook memnunum. Tavsiye ve araştırmalar sonucu geldim kendisine ve iyiki de doktorum Aytekin hanım diyorum 😍
ayla23 Kiwi12 iletişim no veriyor tüm arkadaşlarıma vermiş bana da verdi acil durumda direk aramamı ve sormam gerekn bir şey olduğunda yazmamı istedi gğniçinde whatsapptan geri dönüş yapıyor. Hetta sağlık ocağında yaptırdığım kan tahlillerini whatsapptan göndermemi istiyor
Aysnrbtnn Sdayktglc merhaba benim doktorum İlknur hanımdı mine hocayı düşünüyorum memnunmusunuz telefon numarasını veriyor mu muayenede renkli ultrason veriyor mu
Sdayktglc Aysnrbtnn Hamile kaldığım ilk haftalar çok kötüydüm acil bir durum olduğunda size nasıl ulaşabilirim dediğimde nunarasini falan vermemişti sonrada bir daha istemedim daha ilerleyen zamanlarda tekrar soracağım. Renkli değilde siyah beyaz veriyor. Ama pozitif biri seviyorum o yüzden
Aysnrbtnn Sdayktglc kaç haftalık gebesiniz genelde 20 haftadan sonra renkli veriyorlar diye duydum ama
01_08 Ecmsrn bende Esra yanıma gidiyorum ama çok aşırı memnun değilim maalesef ki İlknur Hanımdan daha memnunlar öyle duyuyorum hep
Ecmsrn 01_08 yani esra hanım diğer arkadaşların anlattığı kendi dr ları kadar sıcakkanlı değil benim gördüğüm ben bilgi ve donanımsal olarak memnunum fakat bir sonraki gidişimde doğumda sancı odasına eşler gelebiliyor mu vs gibi sorularım olacak alacağım cevaplara yönelik hastane değiştirmeyi düşünüyorum çünkü benim için devlet i tercih etmememin en başlı sebebi sancıyı tek başıma çekmek istememem
01_08 Sdayktglc evet ayrılıyormuş bende geçen gittiğimde duydum. Ama odasının önü hep kalabalık ne zaman gitsem
01_08 Ecmsrn evet aynen öyle bilgi ve donanımına birşey diyemem henüz o kadar ilerlemedik kendisi ile ama çok sıcakkanlı samimi değil maalesef ki