Beyazeller Haftadan selamlar 🖖 Kızlar gittikçe ağırlaşıyoruz . İş yapınca çok yoruluyorum . Kasıklarımda , vücudumda ağrı oluyor . Hemen yoruluyorum . Sizde durumlar nasıl ?
Mincik Beyazeller 34+3teyiz. Dayanacak gücüm kalmadı. Asla uyuyamıyorum sürekli tuvaletim var gibi baskı yapıyor belim ağrıyor mide yanması var bir de😵💫
Daisy0000 Beyazeller 23+4 teyim. Beni en çok zorlayan devamlı çok tuvaletim varmış gibi olan bir hissin olması. Özellikle dışarıdayken adım başı tuvalet arıyor olmak can sıkıcı. Gidiyorum biseyde yok,ama sanki aşırı tutmuşumda mesanem patlayacakmış gibi…
ArvenMom Beyazeller 25+1 yorgunluk halsizlik sırt bel ağrısı kızımın aşırı hareketli olması sürekli yatış böyle geçiyor
beyzacmvrc Beyazeller 24+2 🐣 bacak aramda çatı kemiği sanırım işte oralarda garip bir ağrı var özellikte sol bacak kısmında Yürürken yatıp kalkarken canım acıyor sanki böyle yanıyor gibi baya zorladı beni bugün 😔 Biraz dışarı çıktım yürüdüm yürümek yaramiyor şimdiden nefes nefese kalıyorum hemde her yerim agriyo su an 😑 Temizlik yaparken falan bende çok yoruluyorum artık bütün evi bir gunde yapamıyorum malesef
Beyazeller beyzacmvrc onu bi doktora sorun bence . Bende yürüyünce 10 dk sonra falan karnımda baskı , belimde ağırlık oluşuyor 😒
Fik 12 + 5 haftalığım biraz karnım ağrıyor kızlar normal mi sizce tuvalete çıkmadım bu gün ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum kanamam flan yok öyle aşırı ağrı da yok
Beyazeller Fik Benimde arada ağrıyor , gaz sıkısması da olmaya başladı , çıkınca rahatlıyorum 🙈Kabızlık varsa sabahları hakiki zeytin yağ , limon kekik ekmek batırarak yiyorum . Bir de kayısı falan iyi geliyor
beyzacmvrc Beyazeller burdaki herjes normal olduğunu söyledi çoğunun başına gelmiş doktorları normal demiş rahîm genişlediği için. Ama Çarşamba kontrol günü sorarım ☺️
MinelHaapy 31+4 kızlar aşırı tuvaletim geliyor çok su içmediğim zaman bile geliyor böyle bi gidiyorum fazla da yapmıyorum ama 5 6 saat tutmuş gibi gidiyorum WC ye gece bile 2 3 defa kalkıyorum 🥺🥺
Beyazeller MinelHaapy Bende ilk zamanlar her gece bir kaç kez gidiyordum . Şimdi sabahları cok gidiyorum
Gulsum6734 4 bck aylık hamileyim kasıklarm da ilk defa bu kadar agrı hissettm ayakda dururken yururken bi bilgisi olan
Beyazeller Gulsum6734 Bende iş yaptıktan sonra oluyor kasık ağrısı hala . Dinlenince geçmiyorsa mutlaka doktora gidin