Tgcgkhn Benim bi düşüğüm var ve 9. Hafta gittim en son şimdi yarın gideceğim 12. Haftadayız kısmetse ama korkuyorum ikili testte yapılacak kötü birşey olur mu korkusu gitmiyor benden ya nasıl başa çıkacağım
funnymummy Tgcgkhn olmaz olur mu 20 haftalık olacağız nerdeyse hareketlerini de hissediyorum 2 haftada 1 kontrole de gidiyorum ama hep korkuyorum ya bişey olurda ya bir hastalık çıkarsa diye
ArvenMom Tgcgkhn ilk zamanlar çok oluyordu ama panik atağımı çok tetiklemeye başlayınca sakin kalmaya başladım 25+1 olduk kızımın hareketlerini hissetmeye başladıkça daha da sakinledim o testlerin yapılıcağı zaman hep panik yapıyordum detaylıda bile beklerken ki korkum heycan anlatamam ama şükür herşey çok güzel gidiyo allah bütün bebişlerin sağsalim doğmasını nasip etsin inşallah 🤲🏻🧡🧿
Pamuk Tgcgkhn bende 10 haftayım sürekli gidiyorum kalp atışı varmi diye burda yazılar psikolojimi bozdu😔😔
Tgcgkhn ArvenMom düşük olunca öncesinde daha kötü ya zor tutuyorum her hafta gitmemek için valla sağlıkla doğsunlar inşallah 🥰
funnymummy Pamuk size bir tavsiye o postlara sakın girmeyin aklınızda istemeden kuruyorsunuz ben baktım başlık olumsuz girmiyorum artık yoksa iyice psikoloji gidiyor
Tugbactnn Benim korku yerine heyecan oluyor. Kötü şeyleri düşünmenin çağırıldığını ve yanlış olduğunu, iyi ve pozitif şeyler düşünmenin her zaman daha doğru olduğunu düşünüyorum. Tavsiye ederim😊
Tgcgkhn Tugbactnn maalesef ilki düşük olmadan önce öyleydi ama şuan maalesef kaybın olunca o kadar büyük korku oluyor ki allah kimseye göstermesin 🥹
Pamuk funnymummy öyle yapicam ama bu derece düşük olabilirmi postunu altına bu kadar ağır yorumlar yapmamaları lazım insan fenalasiyor
Pamuk Tgcgkhn canim ben sadece 1 tane örnek verdim hani yapılmaması lazım diye bende düşük yaptım 3 ay önce a inanki kimseye onla ilgili kötü bisey söylemiyorum çok hassasız Rabbım evlatlarimizi sagsaglim kucağımıza almayı nasip etsin insallah🤲🤲13 yıldır bekliyorum
ArvenMom Tgcgkhn çıkarsın korkma 12 hafta da kontrolde kalp atışlarının 8 hafta da durduğunu öğrendiğim de yürüyememiştim 2 gün sonra gebelik sonlandı ama bi Allah bi ben biliyorum yaşadığımı şükür ki şuan kızımı bekliyorum Allaha şükürler olsun Allah herkese gönlünden geçeni nasip etsin Anne olmak isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin 🤲🏻🧡🧿