Moonrose16 11 haftalığım , o kadar halsizim ki mide Bulantım çok ayran içiyorum kaç gündür yemek yiyemiyorum. Ateşim çıkıyor yüzüm kızarıyor ayakta duracak halim yok sizlerimde böyle oldumu ne zamana kadar geçiyor bu evreler . ilk gebeliğim bilmiyorum
Daisy0000 Moonrose16 15ten sonra geçmişti benimki ,15 e gelene kadar aksam işten gelir gelmez yatıyor,sabaha kadar deliksiz uyuyordum
turkuaz_ Moonrose16 ilk gebeliğim öyleydı şuanda 3. Gebeliğim ama ilk ikisi düşükle sonuçlandı şuan ne mide bulantısı var ne baş dönmesi ne ağrı hiç bişey yok nasıl hamileyim bilmiyorum 😂😂
Bzdmr Moonrose16 bende hamileliğimin başlarında çok halsizdim kolumu kaldırmak istemiyordum doktorum dahiliyeye yönlendirip detaylı tahlil yaptirdi D vitaminim b12 çok dusuktu kanımda düşmeye baslamisti ilaç kullanmaya başlayınca biraz duzelmistim
kadertugrul7 Moonrose16 oglumda 4 ay çektim şimdi bu ministe 11 haftaligiz bizde ve sürekli kusuyorum rahatca yemegimi yiyorum ama sonrasi zehir oluyor bana sürekli çıkarıyorum öğürme hissi geliyor kustugum zaman cok zorluyo beni kendime gelemiyorum 1 saat hersey bana bakiyor bir an önce toparlanmak istiyorum mahvetti beni bu bulantilar