mine1760 Hanımlar şeker yükleme testi aç karna mı yoksa tok karna mı yapılır doktor fark etmez dedi kan alan hanımefendi de aç mısınız diye sordu ne şekilde yapılır
1anne2bebek__ Sedaankt benimde yarın. Kaç defa kan alıyorlardı benim ilk hamilelikte 2 defa aldılar. Kimi 3 kimi 4 diyor artık. Kan da kalmaz vücutta bu ne yav. Zaten iğneden korkarım 😁
mine1760 aslında şeker yüklemesi için gitmemiştim detaylı ultrasonda çıkan bir sorundan dolayı gitmiştim aç olmadığımı söyledim ama fark etmez dedi doktor sonuç 157 çıkmış normal değer 140 o zaman tokluktan dolayı olabilir mi sonuç
Sedaankt mine1760 Cumartesi doktora gittiğimde bir muz yemiştim sadece yapmadı doktor aç karna yapalım dedi zaten açlık tokluk şekeri falan diyolar tokken nasıl bakıcak ben anlamadım
Sedaankt 1anne2bebek__ aç karna iki tüp kan verdim sonra içeceği içip bir saat sonra kan verdim o kanı verdikten bir saat sonra tekrar kan verdim. Hızlı kilo almasam yaptırmazdım.
1anne2bebek__ Sedaankt iğne girdikten sonra önemli değil kaç tüp aldığı önemli olan giriş Çıkış 🤣ben 2 defa aldılar benden diye hatırlıyorum bi aç karnına bi de içecekten 1 saat sonra diye hatırlıyorum ama bilmiyorum
asilbabymom Aç karnına yapılıyor.. İlk aç karnına kan alıyorlar daha sonra şekerli su içip yarımsaat 40 dk sonra tekrar bir kan alıyorlar iki tüp kan veriliyor ve değerlere bakılıyor