NurcanBykdagDemiray 33+6 dayim el parmaklarımın uçları 1 haftadır sürekli uyuşuk benim gibi olan var mı
Aldoemr NurcanBykdagDemiray benimde öyle canım 35+3 olmama rağmen halen uyuşukluk var özlllikle gece çok ağrım oluyo uyanıyorum o derece 😐 geç oldu ama görmedim kusura bakma 🙈
Esomami NurcanBykdagDemiray arada kolumun ustune yatarsam falan utusuyo 31 .haftadayim ama bu son haftalarda olabiliyo tabi genede doktorunuza danisin
Caglasmsk NurcanBykdagDemiray 32 haftalgm benimde oyle oluyo. Ama nedeni ne bilmiyorum bi problem yok normalde ama ödem oldugundan diye düşünüyorum çünkü uyuşukken cok şişmiş hissediyorum ellerimi.
Gulsunada Karpal tünel simir sıkışmasından dolayı oluyo kızlar 32 . Haftadan beri çekyrum suan 37 .haftam ve hala devam ediyo bi çözmü yok doğumdan sonra geçiçek diye umuyorum sürekli uyuşuk ve gecelerde uykdan bile uyandranlyo uyutmadğda olyo
NurcanBykdagDemiray Evet çok kötü birşey bu etrafmda da olanlar varmış sordum ve dediler ki doğumdan sonra bile 40 gün sürdü nerdeyse bebeğin bezini zor aldım diyen oldu