Yasminkrc Herkese iyi akşamlar güzel anneler 29+5 haftalık oldum. Son 3 4 gündür sol vajina kemigim bacaklarimin birlestigi yer cok agriyor saga sola dönemiyorum bile yatakta yururken bazen açılıyor sonra tekrar oluyor bu durumu yaşayan var mi ?
Xsare Yasminkrc çok oluyor yattığım yer de yanıyor hatta acıdan bacaklarımı açamıyorum kalkamıyorum magnezyum kullanıyomusun o iyi gelebilir ben son haftalarım diye bıraktım
beyzacmvrc Yasminkrc ay aynı birebir yaa benimde sol taraf daha cokkk. 2 haftadır var neredeyse 24+2 olduk 🐣 Normal birşey galiba 🥲 magnezyumunu gece iç öyle yapıyorum birazcık fayda ediyo gibi kan değerinde magnezyum iyi olsa bile bence iç düzenli Veya maden suyu icebilirsin onun yerine her gün bir tane
Aslim12 Yasminkrc canım ben henüz 17 haftalığım ama benim çoktan başladı yürürken oturup kalkarken sağa sola dönerken çok fazla ağrıyor doktora sordum normal olduğunu dahinin büyütmesinden dolayı olduğunu söyledi hadi ağırlaşsa anlıycam ama çok erken başladı benim
burcin-2202 Yasminkrc benimde oluyordu 29 haftada magnezyumu düzenli kullanmıyordum şimdi doktor düzenli kullan dedi kullanıyorum eskisi gibi değil . Sende kullanıyor musun bilmiyorum ama kullanmıyorsan doktora sorarak kullanabilirsin . Biz 30+1 deyiz bizde . Geçmiş olsun canım 🫶
Yasminkrc Xsare doktorum verdi hergun degil ama 2 güne bir iç dedi kan degerlerime batırdım magnezyumum da guzel valla hamilelikte en zorlandığım şey bu oldu 😏
Yasminkrc beyzacmvrc iciyim canim valla nasil bir agriysa geçmiyor da is yerinde sünnet olmus cocuk gibi yuruyorum 🤭
Yasminkrc Aslim12 kuzum herkesin vucudu farkli oluyor demekki insallah kisa surede geçer cunku cidden zor bir agri yani
beyzacmvrc Yasminkrc evet ya sorma valla benmde sağda pek yok dediğin gibi sol daha kötü Yanma mi desem ağrı mı desem böyle çok garip bişey 😣
Aslim12 Yasminkrc inşallah geçer dediğin gibi çok zor ama hiç sanmıyorum hamilelik sonuna kadar kalır bence ağırlaşınca hafifleyeceğini sanmam 🤦🏻♀️ hepimize geçmiş olsun
Yasminkrc beyzacmvrc evet benimkide ayni hamlama agrisi gibi degisik bir sey insallah kisa surede gecer canim 💜
Rabiafa Benimde aynı şekilde oluyor 30. Hafta itibariyle başladı 35+5 oldum doktora sorduğumda kemiklerin açılıyor doğuma hazırlanıyor dedi.
Yasminkrc burcin-2202 kullaniyorum ama duzenli degildi canim doktora soyluyumde duzenliye geciyim bari 💜💜
CmreKsidar Yasminkrc 24. Haftada başladı benim yatakta sağdan sola dönmek eziyetti. Suan 34+1 daha da beter oldu geçmiyor ağlayarak kalkıyorum koltuktan 😂😂
Zeynayzey Yasminkrc haftamız günümüz aynı ve aynı şikayet bendede var cuma günü kontrolüm var o zaman doktora söylücem çok canımı acıtıyor ağrı kitlenip kalıyor resmen