Nazli-61 atlasinannesi_ valla 33. Haftamdan sonra bu gece 34. Haftam bitecek özellikle ama son 1 haftadır aşırı halsizim sabah eşimle kahvaltı yaptık gittim bidaha yattım uyudum az önce uyandım halsizlikten mutfağı az önce topladım şimdi yine yattım 🫠
MadameHappy34 atlasinannesi_ 30 da başladı 😀şuan 30+5 hep uyusam hiç uyanmasam. 🥹🥹 geçen gün gece 11 sabah 7 ye kadar uyudum sonra 8 de tekrar uyudum 12 ye kadar sonra 2 de bir uyudum 5 e kadar. 😂😂😂
Petitoos 33′den beridir fena ağırlaşmış hissediyorum, 37′ye kadar çalışabilir raporu aldım ama zor gidip geliyorum işe valla 😅
limoncicegi00 Petitoos off ben de çalışabilir aldım daha 32+1 bugün ama sanırım bozdurucam çalışamaz alıcam çok iyiydim bi anda nasıl ağırlaştım anlamadım
Azeri atlasinannesi_ aha Evt Canim simdide nerdeyse tam bilmiyorum nasil Hesablaniyor Ya 18 haftayim yada 16-5 gunluk hamileyim Ama Halim hic yok bir az zor keciriyom
S00-00 atlasinannesi_ vallahi yolda yürürken olsun gece yatakta dönmelerim olsun şu ana kadar zorlamamıştı 35 de başladı sanırım şu an tam 36 haftalığız 🥰
Yasminkrc atlasinannesi_ 29. Haftaya girdim başladı agirlasmam hele ki o bacak arasi agrisi sünnet olmus cocuk gibi yuruyorum 😂
Yasminkrc atlasinannesi_ o bende de oldu bir ara sonra gecti oyunda gibiyim hee bölüm yeni bir zorluk çıkıyor 😂