Cerennn1 H_a03 Zack 19-22 haftalar arasında afsu online randevu sitesinden üniversite hastanesine doktor hasan Eroğlu perinatoloji polikliniğine randevu aliyorsunuz 240 tl odemesi var gidince detaylı ultrasona giriyosunuz … Bana bu sekilde bilgi verildi bende bekliyorum haftami
1Gozde1Yusuf- Afyon çok yakindi bana ama İzmir de Sabahattin Altunyurt u onerdi doktorum bugun 11 de randevum var detayli🥰
Cerennn1 H_a03 alınıyor internetten bizzat hastane sekreterinden ogrendim aksam 8 de girin siteye güncelleniyor dedi
Cerennn1 Zack internet sitesinde birim veya doktor adi yazma kısmına hasan Eroğlu yaz perinatoloji özel polikliniği diye çıkıyor ben o şekilde yapcm baska türlü olmuyor
HcrHcr Geçende de bir arkadaş sormuştu ben ve birkaç kişi yorum yapmıştı. Araştırma hastanesinde perinatoloji uzmanı var ona yaptırabilirsiniz, üstte arkadaşımızın bahsettiği Hasan Bey’e.
H_a03 Zehross03 ben sandıklıdayım Begüm hanıma gidiyorum 10 nisanda detaylı var gülengül hanıma yaptırcam park hastanesinde
Ak_gu H_a03 merhaba, detaylı ultrasondan memnun kaldınız mı, ne kadar sürüyor , biz de mayıs ayında gitmeyi düşünüyoruz gülengül hanıma, randevuyu ne kadar süre önceden aldınız :)
H_a03 Ak_gu 3 hafta yada 2 hafta önce aramıştım çok memnun kaldım yarım saat kadar falan sürüyor her ayrıntısını gösteriyor video bile çekin diyo 🙂