Dilek343 Arkadaşlar plesenta previa hastasıyım 31 haftalık hamileyim geçen hafta kanama geçirdim doktorum nidicard 10 mg başlattı kullanıyorum ama içim hiç rahat değil kullanan varmı acaba benim gibi çok tedirginim
Dilek343 Esraliiii haklısınız ama işte insan ister istemez tedirgin oluyor bebeğin sağlığı açısından zaten kullanmaktan başkada çarem yok
Beyhan_30 Ben kullandım 26haftamdan 35hagtama kadarsu an 36haftaligim kasılmalar için o neden doktorunuza güveniyorsunuz zararlı. Bişey olsa zaten vermez sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah ilacı bıraktım yine kasılmalarım başladı😒
Dilek343 Beyhan_30 aslında prospektüsü okuyunca tedirgin oldum bebeğe bi zararı olurmu diye tansiyon hastalarıda kullanıyr bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Beyhan_30 Dilek343 amin inşallah korkmayin Allah’a emanet iki hamileliğimde de kullandım bı zarari olmadi
Esraliiii Dilek343 kasılma da mı oluyor arkadaşım kasılma için kullanmıştı her ilacın pek çok yan etkisi var bol su için inş bişi olmaz
Dilek343 Esraliiii ayağa kalktığımda evet aşağıya baskı yapıyor kasıyor o yüzden yatıyorum sürekli sadece lavabo için kalkıyorum
Esraliiii Dilek343 bende geçirdim plesenta previa biliyorum yatarken bile ağrım oluyordu inş sağ salim alın kucaginiza
Dilek343 Beyhan_30 Allah razı olsun içimi biraz ferahlattınız Rabbim cümlemizin bebeğini sağ Salim kucağına almayı nasip etsin teşekkür ederim ☺️