cagla9094 Doğumdan sonra göğüslerin yara olmaması için gümüş kapak mı önerirsiniz yoksa avent göğüs kalkanı mı alınmalı ?
Dilekkcan cagla9094 Bence doğru emzirme yaparsanız bunlara hiç gerek kalmaz şahsen ben hiç kullanmadım
Kubracigimm cagla9094 bende gümüş kalkan ve lansinoh krem aldım. İkisi aynı anda kullanılıyor mu nasıl oluyor bilmiyorum ama e bebekte indirim görünce ikisini de almak istedim.
Dilekkcan Nikooo Doğrudur belki yani ben o sıkıntıyı yaşamadım.Sadece büyüdükçe memeyi ağzında gevelemeye başladıkça acıdı bıraz onu da lansinoh kremle hallettim
cagla9094 Ben de kararsız kaldım hangisini alsam diye ama sanırım sadece göğüs ucu kremi alıp sonraki süreçte duruma göre bakıcam
Betulaa Ben Gümüş kapak aldım şimdilik, doğumdan önce de kullanın dedikleri için, doğumdan sonra da kalkan lazım olursa alırım artık
pelinden cagla9094 benim de çok merak ettiğim bir soru 🙈tecrübeli anneler fikirlerini söylerse sevinirim
cagla9094 Arkadaşım da gümüş kapak kullandı ve çok memnun kaldı göğüsleri hiç yara olmadı ona da sordum şimdi kesinlikle gümüş kapak al diyor sizlere de fikir olsun
Nazlimom cagla9094 gümüş kapak kullandım hiç yara falan olmadi krem almıştım onu hiç kullanmadım gümüş kapak kesinlikle lazım
cagla9094 Munevver_bkar Göğüs kalkanına da baktım ama sorduğum herkes kalkanın sonraki süreçte süt toplamak için uygun olduğunu söylüyor çok kararsız kaldım
Dudumundo cagla9094 ben aynı soruyu anket yaparak sormuştum, açık ara gümüş kalkan çıktı sonuç :) Kalkan önerenler de olmuştu ama toplanan süt dökülüp üstü başı batan da çok olmuş.
cagla9094 Dudumundo yaa öyle mi o zaman boşuna kalkan almayım ben de gümüş kapak alayım çok teşekkür ederim 😊
Brcmt2 Bu gümüş kapakları doğum öncesi içinde öneriyorlar ya ne zaman kullanmaya başlanmalı bilen var mı bide krem falan sürüp mü kullanacağız doğum öncesi dönemde ?