burcuozturk Canlar öneriniz varmı? Çok arada kaldım nasıl bişey alsam bilemedim zaten geceleri odasında yatcaz ama salonda ben mutfaktayken falan koymaya sallanır tarz da nasıl bişey alabilirim?
ada1180 burcuozturk bence kendi yatağına alıştır cnm sallamaya falan alıştırma bebek telsizi almayı düşünüyorum ben mutfakta duyayım diye biraz ele avuca gelince havalarda düzelir oyun halısı oluyor ya ondan alırım dedim
burcuozturk ada1180 gündüz uykuları için yanımda dursun istedim daha küçükken nasıl bırakıcam ki telsiz de olsa içim rahat etmez🤷♀️
Usui burcuozturk benim teyzem yengelerim de kullanıyorum gayet memnunlar dediginiz gibi sallanabilen puset gibi ama çok daha kibar bişey işte nasıl anlatılır bilemedim😀
Maviss Bende babynest aldım uzun süre her yerde onda yatsın diye böylece rahat eder hem beşikte yatamiycak nasıl olsa
Hdamla E bebekte nuna marka ana kucağı var ondan çok iyi yorumlar okudum ve sağlamlığına dair ... ondan alacağım haftaya inşallah. Gönül ister ki for moms olsun ama çok pahalı 😞
Hdamla Esra8861 aynen bende öyleyim ikinci el almak istedim fakat Alanya’da ikinci el de baya pahalı o yüzden nuna alacağım mecbur :)
Elanaz burcuozturk tiny love 3'ü bir arada ana kucağı alacağım haftaya. Birçok arkadaşım onu önerdi. Diğer ana kucaklarına göre daha uzun süre kullanılıyor.
Ygtzynp Ama kucaklarında almıstı bi çok arkadasım ama kısa süre kullandıkar 2-3ay falan bana da çingene sepet beşiklerden önerdiler bebekler içinde cok rahatmış.tekerlekli olanları var hafif kolay tasınıyor bi yere yatılı uzun süre gidincede onlardan götürürüm 150-200tl fiyatları içine reflü yatagını koyucam aklımda şuan öyle
Boylu0104 Canım vauva pronto modeli hem fiyat olarak uygun hemdr kullanıs olarak bir yakınım kullanıyor acayip memnun bende alıcaktım fakat eşim elektrikli sallanan müziklilerden almıs 😊😊 ihtiyaç olursa eğer kesinlikle o modeli alırım bi bak istersen
Caglasmsk burcuozturk https://www.amazon.fr/Ingenuity-Balancelle-portable-Comfort-Go/dp/B01EUN9XD2/ref=mp_s_a_1_16?__mk_fr_FR=ÅMÅZÕÑ&qid=1541232441&sr=8-16&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=balancelle+bebe+electrique ben buna benzer aldim nerdeyse aynı oyuncak yeri farkli sadece. Turkiye fiyati nekdr bilmiyorum ama harika bisey. Bebisim daha dogmadi ama eltimin bebegnde denedk oraya koydugumda aglayan cocuk 2 saat hic aglamadi orda yatti oylece. Elektrikli sallaniyir müziği flnda var. Bence harika boyle bisey alabilirsin.