Nagihan1 Sağa yatsam olmuyo sola yatsam olmuyo sirt ustu yatsamda olmuyo ay nasıl uyucam göbeğim taş gibi😑
Busu48 Nagihan1 Oturunca uyuyacak gibi oluyorum hatta tuvalette bile uykum geliyor ama nedense yatakta kaciyo gidiyo taş gibi bı karın hareketli bi evlat horlayan bi es bende çaresiz Büşra 💆💆
Almanyagelini Busu48 ben 🙋🏻♀️ Kaç saattir dönüyorum yatakta, oysa yatmadan önce ne kadar uykum vardı 🙈
Nagihan1 Busu48 hahaha ayni ben😄😄 kalkip biraz dolanıyorum uykum geliyo aha simdi gider uyurum diyorum yataga girince gidiyo anlamiyorum😁😁
Chan Uyuyamamazlık değil de bu gece uyuma isteğimin olmaması 😄 Ezelden beri psikopat bir şekilde gece uykularının hayatımdan çaldığı gibi psikolojik bir baskı var üzerimde 😂 Aslan burcuyla alakalıymış. Bir kaç aynı şekilde düşünen Aslanla karşılaştım 😄 Komik tarafı gündüz uyusam sıkıntı yok 🙊 Şu da bir gerçek iş yaparken de geceleri daha verimliyim.
Nagihan1 Almanyagelini saat 1e geliyordu yataga girdigimde gozumden uyku aka aka. Simdi saat malumunuz🤣🤣 bide uzaninca iyice heraketleniyo bu yavru, onunla oynamaktan iyice uyku kaciyo😊😊
Busu48 Almanyagelini Bundan sonra nerdeyse uykum gelirse orda uyumak istiyorum ve yapcam da sabah oldu tık yok 🙄🙄
Busu48 Nagihan1 Yataklarda sıkıntı var belli ki nerde uykun gelirse düş yat zira artık ben öyle yapcam 🤷🤷
Cansu55 Cansu55 süt içiyorum yine olmuyor. Uyumak istiyorum diye bağırıyorum içimden. Birde vücut kaşıntısı mahvetti beni yaşayan varmı kaşıntıyı
Aysktr Bende uyuyamayanlar olarak yerimi alıyorum ✋🏻 Soğuk algınlığına yakalandım birde artık hiç uyuyamıyorum 😷