suelin Var mi benim gibi böyle bir durum yaşayan? Sizler sezeryan doğumdan ne kdr süre sonra adet oldunuz Benim hem bekarken hem de evlendiğim zamanlarda adetim hep duzenliydi 😔 şuan neden böyle oldu?
Edafmo suelin 1 sene adet olmamak düzensiz olmak çok uzun veya çok kısa olmak normal dedi bana doktorum
Tiiffany suelin 1 sene olunmaması normalmiş Dogumdan 6.ay sonra regl olmustum hiç beklemediğim anda. Her ay adet agrısı gibi olurdu ama bişy olmazdı. O yüzden şişklinlik hazımsızlık sinirlilik olabiliyr. Ne zaman ki oluyoruz gerçekten rahatlıyoruz ☺️
Tugce0526 suelin benim ablamın bebeği 6 aylık hala olmadı olablir normal bence kimisi bebeğini sütten kesene kadar olmayabiliyormuş doğumdan hemen snra adet olunur diye bişey yok rahat ol ☺️
suelin Elilar2225 olursun kuzum inşallah Duzene girmesi zman aliyormus teyzeme de sordum o da sezeryanla doğum yapmıştı herkeste ayni mi diye merak etmiştim
suelin Tiiffany o kadar haklsin ki Vala hep gununde olmaya alışmışım kendimi şuan şişkin hissediyorum sinirlerim bozuluyor bir de arada dikişlerimin içi sızlıyor az da olsa moralim buna bozuluyor vala
Elilar2225 suelin ablam normal doğurdu o da 1 yıl sonra oldu. Doğum şeklinin farkı yok kişiden kişiye değişiyormuş 🥲
Mommm03 suelin sezeryan yada normal fark etmiyor genelde bâzı insanlar geç olabiliyor yani çok normal bir durum
asilbabymom Bebek sütten kesilinceye kadar olmaz diyorlar.. Bence tamamen kişiden kişiye değişen bir durum.
2baybannesi suelin doğum sonrası bunlar normal ben ilk dogumumda 5-6 ay olmadım hiç ilk bir sene düzensizlik olması normalmiş
Bir_anne6668 suelin benim 4 ay gelmedi en son sezeyanim da sezeyan duzensiz yapiyor addeti normal gelmemesi bekle gelir daha