ufbus010315 Kızlar 31 haftaligim 30 haftamdan beri ara ara karnıma sancılar giriyo sancı olan bölümde sertlesiyo normal mi
yagmur50 ufbus010315 30+6 haftalık benimde öyle oluyor doktoruma söyledim 29. Haftada da öyleydi nst girdim temiz çıktı nst giriyor musunuz
Anneolmak93 ufbus010315 bende de oldu deprem zamanıydı urfadayım ben strese korkuyaa bağladım ama bişe yok bebekk iyi denildi
Busel ufbus010315 artık yalancı sancilar başlar demişti benimde doktorum 30.haftadan itibaren rahim ağzı kendini doğuma hazırlıyormuş karın çevresi kasikta kısa süreli sancılar normalmis
Aaaysee ufbus010315 nasıl oluyor sancınız yani sancı denen şey nasıl bir şey merak ettim,32 haftalığım bende
ufbus010315 yagmur50 30 haftamda girdim doktor sancın yok dedi ara ara ağrıların olur dedi ama gün icinde 4 kere oluyo aksamlari da yattığımda 1 kere oluyo
nacik0015 yagmur50 bizim de 30+6 ama nst ye 33. Haftadayken gireceğiz ilk defa siz neden erken girdiniz
ufbus010315 Aaaysee benim karnım sertlesiyo ve sanki adet sancısı gibi mi desem bıçak saplanır gibi mi desem öyle garip nir agri oluyo 5 6 saniye suruyo benim
yagmur50 ufbus010315 zaten bu haftalardan sonra her muayenede nst gireceğiz canım böyle sancılarda bana göre normal bebek büyüdüğü içinde sancı oluyor sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah 🙏🏻
Lina-Annesi Benimde oldu canim doktoruma iletişime geçtim. Ultasyonla bakılıp hemen ciger gelistirci başlandı. 2 tane 1 er kiloluk serum verildi
Lina-Annesi İhmal etmeyin Doktorunuzla görüşün. Belki sizin normaldir baksin doktor içiniz rahat etsin
ufbus010315 Mervecimmmm hayır nst de sancin yok ama bu haftadan sonra sancıların baslicaka normal dedi ilac falan da vermedi
yagmur50 nacik0015 ben doktoruma sancım var dedim oda nst ye soktu ama büyük ihtimalle depremden çok etkilendim kendimi kastığım için oldu sancılar İzmir’de yaşıyorum ama psikolojikmen çok etkilendim 🤢
annesininbali27 ufbus010315 ben şuan için 33 haftalık hamileyim aynı şekilde ağrılarım oluyor hatta ya doktor a gidecem inşallah deprem den dolayı doktor larimiz yoktu Gaziantep te baslqmislar gidip bakicam hayırlısıyla
FatmaAselinAnnesi_60 ufbus010315 Bn de oluyor karnımdan çekilip rahmime doğru bazen vajinama da vuruyor kalkamıyorum acıyor
nacik0015 yagmur50 anladım cevap için teşekkür ederim 🙏 sağ Salim zamanında kucağınıza almayı nasip etsin rabbim ❤️💝