bebitomom Kızlar bebek bezleri malum fazla pahalı internette indirme girdikçe stok yapmayı düşünüyordum ama ablam aldığın bez bebeğe pişik yapabilir pahalı marka olsa da bazı bebeklere pişik yapıyor boşa almış olursun diyor sizin fikrin nedir
Yazmelegi_ bebitomom bende almayı düşünüyordum ama zamanında yengemde yaşadık bu durumu bebek sevmedi bezi aldığı bezler boşa gitmisti
babysevgi bebitomom valla ilk kızımda prima hariç hepsi kızımı mahvetti molfix de sleepy de . Prima en iyisi diyorm
ezgusscom bebitomom bence alıp yapın, 2. El uygulamalarından satarsınız yaramazsa. Ben öyle düşünüyorum 3 numaraya kadar da aldım hep bulduğumu 😇
Mebrure bebitomom bence de stok yapmayın bebekler bazen çok hızlı büyüyor aldığınız Bi numaradan elinizde çok kalabiliyor maalesef ve pisikte yapabiliyor deneye deneye buluyorsunuz hangi bez iyi
bebitomom babysevgi benim yeğenim de prima pişik yaptı bir kaç pahalı marka da denedim oda baya kötü oldu çocuk artık kan toplamıştı poposu falan bimin bezini denedik o iyi geldi sadece 😂
Kalbiimde2can Her bez her bebege yaramiyor malesef bencede stoklamayin olurda yaramayip pisik yaparsa daha cok zarar yapmis olursunuz🙁
Happy52 bebitomom sleepy ile başladım ilk bebeğime ama sevmedi. Başka markalar kullandık olmadı en son molfix iyi geldi. Şimdş 2. Ye hamileyim molfix aldım artık sevmezse değiştireceğim gerçekten her bezi her bebek kabul etmiyor pişik oluyor tavsiyem stok yapmayın
bebitomom Yazmelegi_ uygun fiyatlı bezle denemeyi düşünüyorum ben pişik yapmaz iyi gelirse en azından onla devam ederim
Yazmelegi_ bebitomom evet bende öyle düşünüyorum uygun alırsam severse onla devam eder gerçekten hersey ateş pahası
bebitomom Yazmelegi_ evet gerçekten bir takım almak istesen en uygunu 200 Allah herkesin yardımcısı olsun