Dyguszr Kızlar bu hafta ikili tarama testi yaptırmam lazım önereceğiniz hastane var mı gittiğim hastane 1500 TL dedi çok geldi yada bu fiyatlar normal mi bilmiyorum fikir istiyorum İstanbul Avrupa yakası 🥰
Busimss Dyguszr baya çokmus gerçekten bende bugün yaptırdım izmirdeyim. Doktorumun kendi özel muayenesi var 600 tl ona verdik. İkili tarama testi de 350 tl di 950 tl herşeyi hallettik.
Tuvvba96 Dyguszr Merhaba ben Saygı Hastanesinde muayene ücreti hariç 1.170 Tlye yaptırdım, ancak bazı hastanelerde doktor denetiminde yapılıyor çok fazla bir ücret alınmıyor diye biliyorum.😇
Fik Ben devlette yaptırmıştım bir sıkıntı çıkmadı Allah’a şükür inşallah sonuçlarınız iyi çıkar annişler 🥰
Fik Dyguszr yapıyorlar kuzum tabi ultrason ile bebeğe bakıyorlar ense kalınlığına flan sonra kan alıp kan değerine bakıyorlar b Hcg ile Papp a değerlerine
Fik Sonra özele gösterirsin sonuçları doktoruna özele gidiyorsan o da yorumlar için rahat olur bana kendisi demişti şu zamanda gel ikili testini yapalım diye ben demedim bişey