EniseO Merhaba arkadaşlar Kahramanmaraş depremini yaşadık maalesef şuan da şehir dışındayım . 30 haftalık olduk evimiz çok şükür kullanılabilir durumda ama sular henüz kötü olduğu için dönemedik. Kafam da çok fazla soru var orda yakın zamanda doğum yapan var mı ? Hastane ortamı nasıl bilen var mı ? Kafam çok karışık bana bi fikir verin lütfen 🥺
Kayramomm EniseO bende burada bekliyim malesef bizde yaşadık 32. Haftamdayim hayırlısı ile vaktinde sağlıkla kucağımiza almayı nasip eder rabbim
Emineedrk EniseO Şuan bulunduğunuz şehirde doğum yapma imkanınız yok muu artçılar oluyor diye biliyorum strese girmeyin tekrar gittiğinizde hiç değilse bebeğinizle kendinizi biraz toparladıktan sonra gitme imkanınız yok mu 😔
Bukii2722 Bende yeni hamile sayılırım 12 haftalığız. Pazarcıkta oturuyordum. Nasıl olacak hangi hastaneye hangi doktora gidicem doğum nasıl olacak kafamda bir ton soru var. Geçmiş olsun hepimize.
EniseO Bukii2722 siz kendinize yeme içme konusunda dikkat edin takibinizi yaptırın yeter bilgi aldım ben merkezden kadın doğum hastanesi şuanlık iyiymiş özellerde de takip ediliyor Pazarcıl nasıl bilmiyorum, daha küçükmüş inşallah büyüyene kadar herşey düzene girecek inşallah 🤲🏻🥺
EniseO Öyle bi imkanım var çok şükür ama eşim işine dönecek ben o olmadan rahat edemiyorum, yoksa ev kiralayıp kalmayı düşündük öyle muallaktayız ki 🥺🥺 Artçılar 6 ay 1 yıl arası sürecek diyorlar bi şekilde alışırız