Ebrueryigit Riskli bir gebelik olduğu için acilen Perinatoloji bulmam gerekiyor tecrübesi olan varsa Bursa Kocaeli ya da İstanbul da aktarabilir misiniz
Paramedik16 Ebrueryigit Bursa Acıbadem Mehmet Özgür Akkurt alanında bir numaradır ayrıca insanlığıda mesleki bilgisi kadar mükemmel ikizlerimin doktoru 🥰
tugtug Ebrueryigit Bana doktorum İstanbul için Recep Has’ı önerdi. En iyisi olduğunu söyledi, riskli gebeliğim yok ancak içiniz rahat etsin diye isterseniz gidebilirsiniz dedi. 🤷🏼♀️ Bildiğim bu kadar. Biz de yarın randevu almayı düşünüyoruz.
esmanurs41 kocaeli umuttepe üniversitesi araştırma hastanesi yasemin hanım her doktor öneriyor riskliyseniz de bakar haftaya bende gideceğim inşAllah 300 küsürlerde ücreti var
Paramedik16 Ebrueryigit canım bilmiyorum valla benim özel sağlık sigortam var hiç ücret ödemedim istersen hastaneyi arayıp bi sor
tugtug Ebrueryigit evet, internetten de baktım, öyle yazıyor. Yorumları falan okumadım henüz sen daha ayrıntılı bakabilirsin istersen internetten 🌸
2bebegim Ebrueryigit ücreti hakkında tam bilgim yok canım, bizim iş yeri sigortamiz karşılıyordu ama yanılmıyorsam 1600 civarı demislerdi eğer karsilamazsa diye bilgi amaçlı soylemislerdi.
Mamaaa Ebrueryigit Bursa jimer bilge çetinkaya bize ne dediyse çıktı güvendiğim alanında uzman bir perinatoloji doktoru
Mervetnl Mamaaa Bilge hanımı bende çok duydum hatta benim doktorumla arkadaşlar aynı dönemden, kötü bir geri bildirim duymadım hakkında
elif233233 Ebrueryigit 10 numara 5 yıldız bursa acibademde doc Dr Mehmet özgür Akkurt. Harika güler yüzlü işini seven . Harika bir insan Harika bir doktor ne yazsam az bilgili