Damla guzelanne01_ 22+2 yiz kızımla bugün detaylı ultrasonumuz vardı bizimde çok güzel geçti şükür 🌸😊
2prensesannesiiii guzelanne01_ maşallah 🧿 bizimde cuma randevumuz bugün 26+6 haftalığız🙏🏻 Şeker yüklemesi yapılacak🥰 cinsiyetimiz kız🐣
guzelanne01_ Damla ben depremzede olduğum için canım maraşta Malasef olmadı istediğim gibi kızımda biliyordum ama doktorum Tamamen detaylı inceledi uzunda sürdü hamd olsun bizimde iyi sizede maşallah Kilosu için ne dedi doktor
guzelanne01_ Oby maşallah canım bizdede tam tersi kızım vardı oğlum oluyor hamd olsun Kaç kiloymuş sizin bebiş
guzelanne01_ 2prensesannesiiii maşallah canım bizimde oğlan testler kaldı bizde yapılamıyor doktorum Allahtan hastanede kalıyorda bakıyor Doktor filanda yok☺️Daha önceki testlerim 2 li testim ve bugunde detaylım oldu doktorum kendisi inceledi uzunda sürdü
Damla guzelanne01_ 508 gr dedi doktor bana biraz fazla gibi geldi ama normal diyorlar 🌸 Rabbim yardımcınız olsun inşallah sağlıklıysa 10 dk sürmüş yarım saat sürmüş önemi yok sizin içiniz rahatsa zaten Bi sorun yoktur 🙏🏻😘
guzelanne01_ Ebrarliva maşallah canım Benimde çok şükür bir kızım var birde oğlum oluyor Rabbim hayırlı sağlıklı doğmasını nasip etsin kilosu ne kadarmış
2prensesannesiiii guzelanne01_ ne güzel canım çok şükür darısı sağlıcakla kucağımıza almaya inşallah 🙏🏻 💓🧿
Ebrarliva guzelanne01_ vala kilosunu dindlemedim bile kız deyince biraz içim burkuldu aklıma gelmiyor vala ogllum olsun Cok istiyordum hatirlamiorum vala canım ama sağlığı iyi dedi çok şükür
3kuzuAnnesiyim Ebrarliva Allah onuda tatyırsın. Brnde 2. Kızımı duyunca cok üzlmüştüm belki buda kız kndımı ne kadar erkk istesemde haxırladım:) Sllah bızede tattırsın ama ınsan olmuyanı istiyor
guzelanne01_ Ebrarliva seni çok iyi anlıyorum canım Ama hayırlısını bizden daha iyi biliyor rabbim hamd olsun Rabbim hayırlı sağlıklı doğmasını nasip etsin
guzelanne01_ 3kuzuAnnesiyim maşallah canım detaylı istediğim gibi iptal oldu bizim 😔çokta heyecanlanıyordum ama haktan hayırlısı