Ebrarliva Merveilgaz kızımda sürekli ekşi yedim hiç tatlı yiyemiordun vala bu hamileliğim çok değişikti ama yine kız
Merveilgaz Ebrarliva bende de aynen cok degisik o yuzden erkekten suphelendim ama kizda ola bilir demek ki
Ayezhanim Ebrarliva o kadar haklısın ki benimde bir kızım var 15 haftaligim şuan gittim hastanede soylemdi doktor ama bence kızdı erkrk istiyor gönül farklı olanı 🤗ama işte nasip rabbim hayırlısını versin inşallah 🤲
Yirmisekizaralik İlk gebeliğim ilk günden beri hep erkek doguyor içime, 16+3 de randevum.olcak öğrenebilir miyim acaba birde supriz yapmak istiyorum o yüzden de net olsun istiyorum kaçıncı haftada daha net olur acaba
Ebrarliva Yirmisekizaralik eğer pozisyonu uygunsa net öğrenirsin canım ben 19 da yeni öğrendim o da zorla bacakalrini açması için doktorum çok uğraştı. Sırf o yüzden ozele gittim
Ebrarliva Yirmisekizaralik özel doktorunuz ilgilinirde gosterkr benim baya ugrasti. Gostermedi git ayakta bekle ve çikolata ye dedi 20 dkya yakin bekledim muayene sırasında öksür gösterir insalalh