dilaneylul kizlar mereba 8 haftalik hamileyim doktor ulrason sonrasi eliyle muayene etmek istedi sizce normalmi bebegin kesesine zarar verirmi
dilaneylul HuriyeTrkolu evet kesesine bakacakmis sanirim rahime bende korkumdan yaptirmadim kesesine bisey olur diye
dilaneylul Cansuercan tamamda cogu insan sakin yaptirma kesesini patlattirirsin deyip duryo bende korkumdan yaptirmadim :(
HuriyeTrkolu dilaneylul ilk haftalar da normal ultrason da kese vs gözükmüyor ve vajinal ultrasonda bakılıyor bu gayet normal.Şöyle düşün hamile kaldığımızı bilmeden ilişkiye giriyoruz bebeğe bişey olmuyor ki vajinal ultrason daha yüzeysel ona göre
dilaneylul burdaki herkes kesesine zarar verir yaptirma zaten sezeryanlisin ne gerek var deyip duryo. boyle bisey yapmasi bile yanlis diyolar.
Neroizm dilaneylul yok daha neler. Doktorunuzu degistirin eger soyledigi seyi dogru anladiginizi dusunuyorsaniz. Midenize elimi agziniza sokup oyle bakicam demekle ayni sacmalikta cunku.
Sevdali Altan muayene ultroson aletiyle yapılmıyormu ne eli yani ve ilişkiye girmek bile riskli değilse tabi zarar vermiyorken neden alet bozsun keseyi biraz doktorlara güvenin keseyi daha iyi görmek için alttan ultrosonla bakıyorlar ama içine uzunca bişe sokmuyor 😅
Yalinn8 dilaneylul o doktorun becerisine bağlı, benim ilk 3 muayenem alttan oldu cunki görmesi gerekenleri yukarıdan göremedi, doktor iyiyse gayet normal, her zaman 2. Secenek olmalı alttan muayene ama daha net sonuc😉
Poncikk dilaneylul korkulacak bişey Yok her doktor altdan muane yapar ultrasonda bakmak içine sinmediyse alttan bakmak istemiştir
Sevdali dilaneylul daha neler öyle bişey yapılmıyor o zaman yaptırmamakta iyi yapmışsınız bence başka doktora gidersiniz bi iki hafta erteleyin ama erken haftalarda görünmeyebiliyor
Braalayan dilaneylul böyle bir muane şekli yok eliyle neye bakacak ultrason ile bakabilir ama kese ve bebek göründüyse buna gerek Yok bence