Lutfiye20 Ben bugün kontrole gittim 37+3 günlük oldum 2500 grm olmuş kızım geriden geliyor dedi böyle olan var mı moralim bozuldu
_almirasmom Lutfiye20 37+3 olduk 3 gun once kontrol vardı doktor olculerı gırmemış :/ 36+0 da 2642 kılosu vardı :/
Cayvarmiya 37+5 ye gitmiştim 3500 tü kilosu günüm günümü tutmuyor geceleri bacak ağrımdan uyuyamıyorum yattım mı kalkamıyorum fenalardayım
Ferahkabay Arkadaşlar ☺️ çok garip gelicek ama son ayda cinsellik bebeğe kilo aldırıyor bizaat denedim oğlum 36+3 te doğdu 3500 doğdu 😆😆muz ve ceviz tüketin kaşar kefir olabilir
Sevvl Ben anlamadım kadın üzülmüş bir şekilde zayıf olduğunu söylüyor sız kadınla aşık atıyorsunuz güya yorum yapıyorsunuz, çok acımasızsınız kadının düşmanı yine kadın .
Lutfiye20 Sevvl sağlığı yerinde olsun da kilosu önemli değil kilo almayınca sağlığından endişe ettim inşallah bişey yoktur
Happy52 Lutfiye20 son haftalar kilo alır canım ama zaten ideal normali 37 haftalıklen 2900 civarı yani seninki normal bence çokta az değil
efeninannesiii_ Lutfiye20 sağlıklı olduktan sonra gerisi önemli değil mis gibi anne sütüyle büyür bebişin hiç merak etme. Bence de gayet iyi kilosu minyon bir bebekte olabilir.
Defnesa Çokta az değilmiş kilosu ya daha doğuma da varmış zaten en az 3 kilo olur annesi hiç kafana takma sen bakma burdaki insanlara haftaya belki kilosu fazla bile diyebilir benim başıma gelmişti muz ceviz kaşar ye balık yağı iç birde :)
selinsmother Lutfiye20 ben o haftalarda değilim ama 37 de 2400 olan bir tanıdığım vardı normal yani ☺️
Esmerim_2727 Bende 2 aydır gitmiyordum cuma günü gittim 34 haftalık 2300 dedi zayıf dedi depremzedeyim 20 gündür oyle cok birsey yemiyordum zayıf kalmis galiba
merve211 Lutfiye20 bol ceviz muz ye kuzum genetik yapıda önemli kilosuna çok takılma sağlıklı olsun yeter
merve211 Lutfiye20 36+2 de 3060 Gr dı bu gün 37+5 günlüğüz cuma günü sezeryanim var bakalım ortaya ne çıkacak 🤭🤭🤭