Nk06 Arkadaşlar ben 25. Haftadayım dünde belirtmiştim idrar sonuçlarım temiz ,ama sık tuvaletim geliyor 2 3 damla bile gelse sıkıştırıyor bugün de iki kere iç çamaşarımda ,az az ıslaklık farkettim,idrar mı kaçırdım suyum mu geliyor anlamadım
Skrn1 Nk06 canım suyun gelse devamlı zaten kesilmez 1-2 kere ile olacak bir durum değil gebeliğin ilerleyen döneminde benden bildiğimiz su geldi muayeneye herşeye bakıldı akıntı çıktı ve hala devam ediyor idrar evet benimde öyle çok aşırı sıkışık gidiyorum 1-2 damla çıkıyor
Binnur-cam Nk06 o bendede var canım 32+6 oldum dediğin gibi 2 3 damla gelse bile rahatsız oluyorum baskıdan olabilir yada bende şuan vajinal enfeksiyon var belki oda tetikliyo olabilir..
Nk06 Skrn1 içim rahatladı ya 1 saat ara ile iki defa geldi korktum bende ,zaten bu ara çok idrara çıkıyorum iki üç damla bile sıkıştırıyor beni
Skrn1 Nk06 yok hiç korkma kese üstten bile delinse asla durmaz hep sızıntı devam eder akıntıda olabilir idrarda kontrole gittiğinde söyle belki alltan bakar doktorun ☺️
Miracnammesi- Kızlar ben 25 haftalık hamileyim diş agrım başladı çok fena acaba nr yapsam geçer bilgisi olan vat mı