Hilalrumturk 28 +5 ama 27+5 görünüyor 1100 Gr dedi 2500 kiloyu buldurmamiz lazım dedi suyum falan iyiymiş oksapar vitaminler kullanıyorum başka ne yesem içsem bilginiz varmı kizlar bira canım sıkıldı sağlığı yerinde en önemlisi o tabiki ilk cocugumda böle 2300 doğdu sıkıntısı olmadı şükür ama şöyle bi 3 kilo çocuk doguramicem galiba ben vücudum beslemiyo mu acaba😔😔😔
beyzacmvrc Hilalrumturk vücutla da alakalı olabilir canım Kaşar peyniri hergun yumurta ye peynir yoğurt ıspanak yeşil mercimek kefir muz da kilo aldirir
Ferahkabay Hilalrumturk merhaba bende 28+0 tüm perşembe günü uygulamaya göre ultrasonda 27+5 çıktı 1.200 gram çıktı normal galiba daha 7 aylık inşallah ileriki zamanlar kilo alımı daha iyi olur muz ceviz yiyin kaşar meyvenizi eksik etmeyin 1 ay sonra gittiğinizde farkı görürsünüz
MadameHappy34 Hilalrumturk Neden kilo aldırmanızı istiyor ki ?? 29+5 bebeğim 1.440 gramdı.? Sorun var da demedi bana. O haftalar da çocuk nasıl o kadar kilolu olabilir doğumuna kadar 5 olur zaten 27-28 haftalık çocuk 2.300 2.500 olsa.
Hilalrumturk MadameHappy34 kilo aldirmamizi istemiyor sizinkinin kilosu gayet iyi mesela bu haftalarda 900 1500 arası oluyor sizin ilk galiba demek istediğimi pek anlamamissiniz yani derdim 5 kilo olması değil normal kilo da olması
Hilalrumturk MadameHappy34 şimdiki kilo gelişimi ileriyi de etkiliyor o yüzden gelişimi tahmin edilebilir sizin mesela 3 3 buçuk doğar su an 1400 se
2prensesannesiiii Hilalrumturk benim bebeğim dra en son gittiğimde 26 haftalıktı 890 gr yani cuma günü kontrol var ben 27+3 te gittiğimde 1000 1100 falan bekliyorum kilosunu ve drum kilosuna bişey demedi gelişimi güzel dedi sağlık problemi yoksa kiloyu gerçekten önemsemeyin derim🙏🏻
Hilalrumturk 2prensesannesiiii çok şükür sağlığı yerinde canı içinde olsun sonra kilo alıyorlar ilk bir iki ay da
mercimekkoftesi1 Benim kordonumda da damar eksikmiş o yüzden yeterince besleyemiyormuşum bebeği, doktorum vitaminlerine çok dikkat etmişti. Ekstra muz, badem, kefir, yoğurt, kaşar falan çok tüketiyorum bende
ilkin41 Hilalrumturk kefir, maden suyu, kaşar, mercimek çorbası, süt, nohut yemeği, ıspanak, ceviz, badem, muz, yoğurt, yumurta 🙏