semadrd Ben dün oğluşum olucağını öğrendim kızlar bugünde bir hevesle birşeyler aldım çocuğuma herkes detaylıyı bekle birşeyler almak için değişebilir diyor böyle bir şey başına gelen oldu mu?
Edaaa1 semadrd Been 🙋🏻♀️ 16. haftada erkek demişti doktorum detaylıda kız olduğunu öğrendik. Çoğu kıyafetini de almıştık. Beklemeni tavsiye ederim 😊
tecrubesizanneadayi12 semadrd açıkçası benimde 12. Haftada belli olmuştu ama 24. Haftada detaylıya kadar bekledim çünkü son zamanlarda cinsiyet değişme ihtimalini çok söylüyorlar çok duyuyorum bizimki değişmedi çok şükür ama yinede emin olmak istedim
Hilal2 Valla bende bekliyorum doktorum kız diyor ama detaylı var 7 mart’ta 1 tane takım aldık şimdilik detayşıdan sonra başlıcaz inşallah
semadrd Edaaa1 aaaa çok şaşırdım kesin net yüzde yüz erkek demişler miydi canım yoksa tahminde mi bulunmuştu😳
GBoz Edaaa1 14+6 haftalığım ultrasona göre 14+3. Bugün erkek olduğunu öğrendik hatta doktor eliyle de gösterdi. Buna rağmen değişebilir mi gerçekten ya? Şuan şüpheye düştüm
Edaaa1 semadrd 16. haftada %76 erkek demişti ama gerçekten erkek gibiydi biz bile evet pipisi görünüyor erkek demiştik
Edaaa1 GBoz Bilmiyorumki canım biz 16. haftayı bekledik kesin belli olur o hafta dediler o haftaya kadar hiç sormadık değişme olmasın diye 16. haftada %76 erkek dedi ama biz bile görünce erkek dedik çok net pipi görünüyor gibiydi 😃
GBoz Edaaa1 çok ilginç gerçekten 😁 ben o zaman alışveriş falan yapmadan bekleyeyim biraz daha ne olur ne olmaz demek ki olabiliyor öyle şeyler. Bir de benim ikizlerim var erkek ikisi de bugün de erkek diyince dedim tamam takım tamamlandı 😁
bdh bana 16’da erkek demişti doktorum, 20’de detaylı da kız olduğunu öğrendim. sonra doktor değiştirdim o doktor da bariz kız dedi 😂 hiç de inanmazdım böyle şeye fjksdj
H_a03 bdh kız denip erkek çıkabiliyorda erkeği nasıl kıza benzetiyorlar okudukça şaşırıyorum bnde tam 15 de öğren dim detaylıyı bekliyorum benim başıma gelmez diyorum ya hadi hayırlısı 😀
semadrd bdh ay çok şaşkınım yaaaa doktorunuz nasıl canım yaşlı biri mi tecrübesi olanlar pek yanılmıyor falan diyenler var
Edaaa1 GBoz Bende beklemeni tavsiye ederim ya da unisex alabilirsin ben de dayanamayıp almıştım en başlarda krem, bej, gri tonlarında 😃
Edaaa1 zeyzey_06 Aynen kuzum özele gidiyorum ben doktorumdan da memnunum %76 az bir oran değil diye düşünmüştük ama bilmiyorum kordon bacak arasına girmiş olabilir diyorlar detaylıyı kendi doktoruma yaptırmadım ama Ankara’da Ali İpek’e gittim kendi hastanemde yoktu detaylı
EsraDabakzkal Bende 13 terim bugün erkeğe benziyor dediler ama o göbek bağı olabilir dedi Dr. Hatta klitors te öyle görünebilir dedi o güzden 1 ay sonra gel dedi. Bir oğlum var kız için tüm şansımı deniyorum forumda 🤣 tabii ki hayırlısı olsun sağlıklı olsun önemli olan o 🙏
pinkioctober EsraDabakzkal aynı şeyleri yaşıyorum tam 12+5teyim muhtemelen erkek dedi doktor tam 1 hafta önce. bi ihtimal bekliyorum kızdır diye😅
zeyzey_06 Edaaa1 ya bana da doktorum 11 de kız dedi hatta bunlar dudakları dedi sonra 15 de erkek dedi detaylıyı bekliyorum bende .ama bu ara çok duyuyorum yanılmalar
EsraDabakzkal pinkioctober Hadi bakalım hayırlısı ama bana önce bacaklarını açmıyor dedi. Belki kordondur o gördüğü 🤣