Babu Merhaba hanımlar , başlıktan da anlaşılacağı gibi kesin şunu koy valizine yada kesin şunu yap dediğiniz ne varsa bu başlık altında toplayalım mı ? Bende hafta gün alacağım Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲🏻 🌸
Nazlimom Babu gümüş kapak, kayısı hoşafı, bitter çikolata, nescafe, depend yada ped, gömlek pijama hepside işime yaradı ilk gün aklıma gelenler bunlar sağlıkla gelsin bebeğiniz🫶🏻
Aysenurozs Babu gümüş kapak göğüs ucu kremi hırka yelek ben bir gecelik bir pijama takımı koymuştum sadece gecelik kullandım çok rahat oldu. Çorap terlik depend aldım ama kullanmadım ped daha rahattı o kadar kanamam olmadı. Emzirme atleti kayısı hoşafı. Ben Bestlak damla ve hipp çay almıştım. Aklıma gelenler bunlar canım
3bocek_1cicek Babu gecen hafta oldum sezaryen . Öncelikle üzüm hoşafı kayısı hoşafı petibör bisküvi şekersiz nescafe mutlaka götürün havlu kagıt ve uzun ped götürün havlu kagıdı tuvalet kagıdı gibi kullandım ben ilk saatlerde kanama cok olduğu için havlu kagıt kalın olarak daha iyi temizlik sağlıyo . Tuvalet için ayrı bi terlik götürülebilir diye düşünüyorum
Tumaypirr Babu ben normal doğum beklerken gebelik zehirlenmesinde acil sezaryene alınmıştım 33. Haftada. Hatırladığım kadarıyla ben depend almıştım giyilebilir külot şeklinde ama hastanede normal yatağa serilenlerdende istemişlerdi yatağa sermek için bacaklarınız uyuşuk olduğu için onu giydiremeyiz demişlerdi. Sezaryenden sonra Bitter çikolata, sert sade kahve bol bol tüketmek gerekiyormuş birde ilk ayağa kaldırırlarken dik dur mutlaka tam karşıya bak demişlerdi sanırım baş ağrısı kalmaması içinmiş bunlar. Birde ben süt sağmıştım sürekli kızımı yanıma getirmedikleri için sütüm gelsin diye o yüzden pompa almıştım yanıma ama bebeği emzirirken lazım olur mu hastanede emin değilim zaten doğumdan sonra hemen sağmaya baslamıştım bu sefer bebeğim zamanını beklerse inşallah bende normal bir şekilde geçiririm doğumumu 😊 sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz 😊
Nazlimom Babu süt artırıcı incir, hurma götürdüm yanımda humana çayınıda götürmüştüm ama içmedim doğumdan cıkar cıkmaz ebemiz galactago damla aldırdı onu suya damlatıp içtim sütü artırıyor
Babu Tumaypirr inşallah çok teşekkür ederim 🤲🏻 ilk kalkerken dik durmayı bikaç kişiden daha duydum inşallah öyle yapacağım 🙏🙏🌸🌸🌸