Samira25 Selam kızlar. Allah hepimizin işini kolaylaşdrsın.32haftaligim hep uyku modundaym çok uyumam bisorun olurmu. Bilgisi olan yardımcı olsun. Bazıları çok uyumanın bebekde sarılık yaptığınıda diyo.
Mommy61 Samira25 çok uyuman çok normal hiç de sarılık yapmaz bol bol uyu zaten şurda bi aya uykusuz kalıcaz
hayalperest2310 Samira25 36 haftalığım bende ama uyumamaya çalışıyorum şişlinlik ödem olur diye korkuyorum yatsam yeme içme dışında uyanmam herhalde 🫠
91mer Samira25 18 haftalık bend uykuya hasretim 2 aydır Son aylarda uyumak oluyorsa bizede sağlıklı sekılde uğraşın :) 🌺
Rabia04_09 Samira25 Bunu açıkçası ilk defa sizden duyuyorum daha önce hiç böyle birşey duymamıştım. Bende de tam tersi 27 haftalığız ama ağrılardan uyku asla uyuyamıyorum 🥴
Samira25 Mommy61 vallahamı😂 uykusuz gecelere bişey kalmadı. Korkutuyolarda meni doğum zor olur falan diyede. Gün sayıyorum 😅
Mommy61 Samira25 ben de korkuyorum ama doğum biz kadınlar için mecbur yapıcaz 😁 bol bol da dinleniyorum bugünleri bulmak zor olur
Samira25 hayalperest2310 zaten şişkinlik ödem oluyo. 30+ haftadan sonra mutlaka görülüyo bu sorun. Sırt ağrısıda bitarafdan uzanaym derken bide uyuduğumu fark ediyorum))
hayalperest2310 Samira25 bende şimdilik yok çok şükür bol su hergün yürüyüş yapıyorum uyursam olur ama 🤭