Zeynep_61_70 Ya ameliyat hanende toplam bir saat kaliniyor sanirim sonra odaya cikartiliyoriz değilmi 4 saat ameliyat hane de kalmiyoruz spinalin etkisi geçene kadar dimi
AzraFarah Zeynep_61_70 dikiş işlemleri bittiğinde odana çıkarılırsin canım, uyuşma geçene kadar donarsin orda
Aysenurozs Zeynep_61_70 canım ameliyat bitince odana çıkıyorsun. Ortalama girdi çıktıyla 1 saat sürüyor
Adyokisimsiz Zeynep_61_70 yok canım ameliyat biter bitmez odana geliyosun uyusman geçince refakatçi veya hemşireler giydiriyor seni
-_Esra_- Ameliyat bittikten sonra yoğun bakıma geçiyorsun 2 saat yoğun bakımda kaldıktan sonra odana çıkıyorsun.
-_Esra_- Zeynep_61_70 Şehir hastanesi nde doğum yaptım ameliyatın bittikten sonra diğer ameliyatlı bayanların yanına geldim 2 saat boyunca bekledim yoğun bakımda daha sonra servise odama çıkarıldım. Benim bu şekildeydi
HappyMom1234 Zeynep_61_70 yoğun bakım ne alakaaa?? Çevremde bir dünya spinal olan var kimseyi yoğun bakımfa bekletmediler. 14 şubat da spinal sezaryen oldum doğum 1 saat sürüyor bittikten sonra direk odana alınıyorsun belden aşağısı uyuşuk oluyor 3-4 saatte hissin geliyor:)