Yasminkrc Kızlar kolestrol ve altsi yüksek çıkan var mı ? Doktor ilaçlardan da olabilir dedi karaciger için ultrason istedi
Yasminkrc mysweetbabyy tum kan ve idrar tahlili yatırmıştım ordan bakıldı canım nasil gebelikte kolestrol bakilmaz anlayamadim 😣
mysweetbabyy Yasminkrc gebelikte kolesterol yukseliyor 2 tane perinatologa gittim ikisi de gebelikte kolesterol bakılmaz dedi bence doktorunuz gereksiz sacmalamis ve panikletmis gebelikte kolesterol yükselmesi kadar normal karsiladigimiz birsey yok dedi doktorum
Yasminkrc mysweetbabyy aslinda kendi doktorum da yuksek degil dedi şöyle soyluyum ozel muayeneye gidiyorum ben orda kan yok devlette dahiliyeye sira almistim o da hepsine baktı ve böyle dedi kendi kadin dogumcumda korkulacak bisey yok dedi ama devlettekinin yuz ifadesini bir gorseydiniz panik oldum yani 😥
mysweetbabyy Yasminkrc korkma sorun yok benimde yüksek çıktı bende korktum perinatologuma yazdım adam hiçbir anlam ifade etmiyor sağlık ocakları gereksiz yere bakıyor dedi
Minikkoalam13 Kolestrolün gebelikte yüksek çıkmak sebebi bebeğin beslenmesi için vğcudun yağ depolarını arttırması kaynaklı olabiliyor, benimde yüksek çıkmıştı doktorum bu şekilde açıklama yaptı.