SheeR S28- 16. Haftada tamamen bitmişti çok şükür rahatladım şuan 22+1 olduk haftaya şeker yüklemesi testi var o günden çok korkuyorum geri başlarsa mide bulantım diye tedirgin olmuyorum değil 🫣
S28- SheeR yolu yarılamışsın bile az kalmış. Sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin. Şeker testini de güzel bir şekilde atlat inşallah. Benim bulantılar, mide ağrısı, yediklerimin direk olarak yukarıya doğru çıkması, kusmalar devam ediyor.
eakman 6-11 hafta arası ölüyorum sandım.. gerçekten çok midem bulandı ve 5-6 kilo verdim. 2 günde bir de acillik oluyordum. 11. haftaya girmemle bir anda bıçak gibi kesildi. sabırlı olmanı tavsiye ediyorum🥺 geçer inşallah çabucak🥺
S28- eakman 7.haftada hastaneye yattım. 10 güne yakın hastanede kaldım serum tedavisiyle beslendim. O kadar yoruldum ki yemek yemekten korkar oldum. Ne zaman bitecek diye düşünmekten psikolojik olarak yıprandım. 12+2’deyim hala devam ediyor
Neslihanyagci Geçmiyor ama azalıyor. 8 haftalıktan 20. haftaya kadar aralıksız her gün bulandı. Şu an 23.Haftamdayım haftada 1 e düştü diyebilirim. Mide ve yemek borumun yanması şu aralar fecii 🥺
eakman S28- prilam vermişti doktorum ama hiç kullanmadım.. istersen onu deneyebilirsin. çok klasik ama çubuk kraker ve ayran bana çok iyi geliyordu. bir de bende idrar yolu enfeksiyonu da çok yüksek çıkmıştı, erken haftalarda enfeksiyon da çok fazla bulantı yapıyormuş. tahlil yaptırmış mıydın?
SheeR S28- çok şükür çok zorlu bi yoldan geldim bundan sonrası için rahatlık diliyorum 🥰 yeşil elmayı denemenizi öneririm mide yanmasına çok iyi geliyor bide ben bulantılarım için zencefil çayı içmiştim taze zencefili sıcak suyun içine bir dilim atıp iki üç da mla da limon sıkıp içmiştim iyi gelmişti
S28- eakman bende fayda etmedi prilam. Sonrasında doktorum zofer önerdi. Onu kullandım bi süre. Daha sonra mide doktoruna gittim. Reflü olduğunu söyledi. İlaçlar verdi. Onları da kullanıyorum ama bana mısın demiyor. Kan ve idrar tahlillerimde temiz çıkmıştı. bir türlü geçmiyor. Bebek mi sağlıksız acaba diye korkuyorum bazen.
eakman S28- yok yaau olur mu öyle şey. hiç böyle şeyler düşünüp kendini sıkıntıya sokma.. 8. haftalarda ben bulantıdan galiba bu çocuğu içimde tutamicam ben bu kadar bulantıyla 9 ay yaşayamam diye ağlıyordum fkwnjls:( ruhen çökmüştüm gerçekten ama geçiyor… bol bol dışarı çıkmaya özen göster, evde oturmak da kötü yapıyor bilirim. en kısa sürede geçer inşallah🙏🏽🙏🏽
S28- eakman bende aynı duyguları hastanede yattığım zamanlar yaşadım. Her gün ağlıyordum. Psikolojik destek aldım. Daha sonra geçecek diye ümitle bekledim ama geçmiyor. Hala adam akıllı yemek yiyemiyorum, yersem de 2 lokma sonrasında doyuyorum. Aradan yarım saat geçmeden bulantım başlıyor. Allahım yalvarıyorum artık geçsin diye dua ediyorum ama her gün daha da çok kuvvetleniyor gibi hissediyorum. Ne yapacağım artık bilmiyorum.
Kubrarmz Bende 12. Haftada bitmişti ama şimdi 20 ye giriyoruz tekrar geri geldi . Koku hassasiyeti kusma. Ve sahada sidtetli bir şekilde