minikmelegim_ momyy__ bende suan 10 haftalık olacak ama ne zaman gitsem belli olur diye merak ediyorum ona göre gideceğim :)
Crnryyn01 momyy__ belli olur . Tabi bebeğin pozisyonu uygunsa bende 6 martta gidicem 13 haftalık söyleyecek bakalım inşallah
Yazmelegi_ momyy__ 16+3 um şuan iki kere gittim bi cuma kontrol vardi ona gittim göstermedi bide bugün sonuca gittim yine göstermedi net olarak 16_20 arası diyorlar ama gostermeyince de göstermiyor
momyy__ minikmelegim_ ben 11+5 haftada gittim yan duruyor dedi göstermedi kendisini kontrol günüm dolmadan tekrar gıdım diyorum 13 de tam oğrenirsuniz sizde eğer ozelse tâbi devlette 15 e kadar bekliyorlar diye biliyorum
Tsnbsbsra minikmelegim_ ben 17 haftalıkken söylediler ama tahmini oda 22 haftada detaylıda kesin öğrendim😂
momyy__ minikmelegim_ hiç kullanmadım canım onun yerine sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ceviz fındık vs yiyorum
Tuvvba96 Ben 13+5 de ikili tarama yaptırdım detaylı ultrasonda %80 erkek denildi, 14 haftalık oldum şu an tekrar gideceğim haftaiçi,net olarak 16-20 hafta arası söyleniyor diye biliyorum tahmin edebilirler sadece kesin söylemiyorlar 😇
momyy__ Tuvvba96 benim oğlum 12 haftada direk erkek dedi doktorumuz bu hamileliğimde de 11+5 de gittim yan duruyor dedi kontrol günüm dolmadan tekrar gıdım diyorum 13 de söyler inşallah
Tuvvba96 momyy__ Pozisyonu güzelse görebiliyorlar ancak yine de bir yanılma payı bırakıyorlar haftalar erken olduğu için, inşallah öğreniriz bir an önce net şekilde 😍
Crnryyn01 momyy__ bende çatlıyorum ama garanti olsun diye acele etmiyorum. Bide 2 li tarama yapılacak o yüzden
SheeR momyy__ 12+6 da ikili tarama testi için gitmiştim göstermez diye düşünüyordum ama gösterdi çok şükür Yanılma payı olur dedi alışverişe hemen başlama dedi şuan 22+1 olduk hala aynı cinsiyetimiz 🥰
Merveilgaz momyy__ ben 12+4 gittim cok kucuk daha kesin soylemek icin erken dedi. 13 bekle bence. Kesin soylemesi icin 15 filan en iyisi ama
Busimss momyy__ 12+5 cıktık biz bugün doktorum %98 kız dedi %2 yanılma payı bırakayım yine de dedi 🥰 hiç çıkıntı göremedik detaylı inceledik baya.