Aslhnam Kızlar çatlatma iğnesi vuruldum bu ayın 20 sinde reglim martın 5 i aşırı derecede bel ağrım var anlam veremedim bi şekilde sizce neden ?
Nurkcy Aslhnam kişiden kişiye değişiyor Etkileri bende de kasık ağrısı ve şişkinlik yapmıştı.. :) inşallah tutar canım 🙏🏻
eylulmihrasmom Aslhnam bel kasık ağrılarım olmuştu benim normal bence bi de karnımdan oldum ben iğneyi olduğum gün inanılmaz derecede karnım yanmıştı
Aslhnam Oznur_ece65 geçer değil mi ? Netten baktım bel ağrısı yapmaz yazıyor bende iğneden şüphelendim dedim ama
Aslhnam Oznur_ece65 birde ben bu ay hem rahim filmi çektirdim temiz çıktı şükür eşimdede problem yok ilk defa çatlatma iğnesi yaptırdık ve ilk 3 gün iyi değerlendirdik sonra gün aşırı değerlendirdik sizce tutar mı :( ?
Oznur_ece65 Aslhnam Tutar inşallah canım çünkü önemli olan o 3 günü değerlendirmek Allahın izniyle tutacaktır hayırlı haberlerle gel inşallah canım 🤲💜🌺
Nurkcy Aslhnam Bende çatlatma iğnesi sonrasında aşılama yapıldı canım ama sonra 1 hafta gün aşırı devam ettik 😊 tuttu. 18 haftalık hamileyim