Asel1211 Bugün 10. Gün yumurtlamanın ilk idrarla yapıldı bu testler de yanılma payı çok oluyormuş emin olamıyorum 
Mutluanne4141 Asel1211 benimki de böyle cıkmişti bügün kan vermeye gittim ardından başka bir test markasiyla birdaha yaptım bu sefer net çıktı bakalım hayırlısı
Mutluanne4141 Asel1211 bence testten teste farkediyor başka bir testle daha yap istersen hakımızda hayırlısı olsun canım 🌸
91mer Asel1211 diyorlar ki 1 dakka içinde çıktıysa evet var Amaaa 5 dakak sonunda olduysa kuruma çizgisi Ama varsa 1 dakak Nil’e gerek yık hemen 20 saniye mak cıkıyır
uzlet Asel1211 Hakkında hayırlısı canım inşallah test Doğrudur ve hamilesindir diye düşünüyorum hangi markayı kullandın
Nigarmoms Asel1211 canım aynı testi kullandım 10 - 15 dk sonra aynı böyle olmuş farketmedim. Bende arada kaldım acaba test mi bozuk diye kan verdim hamileyim çok şükür.❤️
Asel1211 91mer tam dk veremem ama elimdeyken çıktı birde kuruma çizgisi gri olur diye düşünüyorum bu hafifi kırmızı
91mer Asel1211 yok kuruma öyle olmuyor oda hayali çizgi gini yaşadığım için biliyorum görselden cok anlaşılmıyor siz bence kan verin en güzeli temizi :)