1prensannesiiiii ayarlar bu şekilde kızlar hangisine aticam bilemedim 30° de 600 devirde yikicam ama narinde mi kısa da mi bilemedim
Bettuss_123 1prensannesiiiii ben kıyafetlerinin tümünü 60 derece yaptım valla 30 derecede mikroplardan arınmazmış gibi geldiği için. Battaniyelerini mecbur 40 derecede yıkadım.
Bettuss_123 1prensannesiiiii şükür hiç çekmedi 1 saatlik programda yumuşatıcı kullanmadan sadece baby me nin granül sabunuyla yıkadım.
esiaks Ben 60 derecede 400 devirde bir saatlik programda yıkamıştım. İlk olduğu için. Çekme yapmadı. Ama bebek doğduktan sonra 30-40 derecelerde yıkarım
Linabebek1 Makinamız aynı Bosch bende 30 dk kısada yıkadım zeytinyağlı duru granül sabunla yıkadım sadece battaniye kundak örtüsü nevresime unibaby yumuşatıcı eklemiştim
beyzzsenturkk 1prensannesiiiii 40 derecede 600 devirde sıktırdım hepsini hiç bir sey olmadı sadece aldıgım bir tulum tüm zıbınları pembeye boyamıştı o kadar
belinay41 Ben 40 derece 1000 devirde sıkma yaptım 40 dk yıkandı bişiy olmadı Tabi hassas çekilicek olan şeyleri ayırıyorum onları 30 derece 600-800 devir sıkma yapıyorum
Paramedik16 1prensannesiiiii ikizlerimin kıyafetini kısa programda 30 derecede 800 devirde yıkıyorum hep bi sorun yaşamadım canım
CaglaArtul 1prensannesiiiii benim makinemde bebek programı var ama 60derece de yıkıyor zaten yepyeni kıyafetler pis de olmadığı için ben 30 dereceye 800 devire kısa programa attım yani
Aynenkanka 1prensannesiiiii senin makinen de bosch galiba valla ben dün 30dk lık programda 30 derece 800 devirde yıkadım, ardından kurutmaya attım zıbınları çekmişti. Ama yıkama esnasında mı çekti kurutmada mı emin olamıyorum