hurisarsln Erkek Bebeğimiz olacak isim önerebilir misiniz? Biz eşimle karar veremiyoruz o benim bulduğumu ben onun bulduklarını beğenmiyorum. 🙈🫠
Binnur-cam hurisarsln biz oğlumuz olsaydı Kartal ege Yağız ege Düşünüyorduk amaa kızçemiz olucak Neva koyucaz inşallah 🙈
Elzsy2023 Bende aynı durumdan muzdaripim :) ama şu an cesur veya atahan düşünüyoruz. Aslında yağız veya yiğiti çok seviyorum ama hep yakınlarımda oldukça fazla oldu
Binnur-cam hurisarsln ben çok beğeniyorum yağız egeyi eşim koyu beşiktaşlı erkek olsa kesinlikle kartal ege ister asla vazgeçiremem kesin 🤭 Sizde güzel bir isimde anlaşırsınız inşallah 🙂
hurisarsln Binnur-cam henüz cinsiyetiniz belli değil mi yani? 🙈 Amin❤️🔥 inşallah bir an önce karar veririz 😅
Binnur-cam hurisarsln yaa belli 32+6 olduk kızımız olucak 😊 Allah nasip ederse 2. İçin söyledim erkek olursa diye 🤭 Sağlıkla gelsinlerde isim bulunur 🤲
Tgcmrt48 hurisarsln oğlumun adı kuzey Efe 🥲kızım olcak bende kararsızım ya kumsal yada Elif ada koycam
hurisarsln Binnur-cam inşallah bir oğlunuzda olur o zaman ❤️🔥Az kalmış kızınıza kavuşmaya bizim daha çok var Allah analı babalı büyütsün 🥰🥰