boygirlmom Kacinci aydan sonra cam, mutfak dolabi, koltuk silmeye basladiniz? Canim fosur fosur temizlik yapmak istiyo😂
Esraliiii boygirlmom devamlı yapiyorum bu zamanı yok perdelerini yikattim eşime camalrimi silmiştim bı yatak odamın dolapları boşaltıp silicem normal mutfak topladıktan sonra devamlı üstünden geçiyorum dolapların falan
Deletedmom_116 boygirlmom Tek başıma yapamıyorum heleki perde aşmak uzanaxgim bı iş vs ama bir enerji gelio anlatamam😂
Samira25 boygirlmom doğuma son 1 haftayı düşünüyorum yardımla annem yardım etcek. Ayaklarda şişdi. Kendm bişey yapamıyorum.
Deletedmom_116 boygirlmom 😂giz dur gaza gelme sonu çok fena oluyoo Ben ne zaman gaza gelsem karnım bacaklarım ağrır yataktan kalkamam 😂😂
boygirlmom Deletedmom_116 amaaan yat yat nereye kadar 😄 temizlik iyidir en son 4 ay oldu mutfak dolaplari silinmeyeli suan nasil iyi geliyo anlatamam (mola verdim) 😂
Yagmursnr @boygirlmom ay ben çalıştığım için hiç temizlik yapamadım 33. Haftada dip bucak bir girdim eve 35. Haftanın sonunda bitti. Ama bende bittim yardım edenim de olmadı agirlasmadan yapın 🙈🙈😁
boygirlmom Yagmursnr ben daha 4.ayimdayim ama surekli yatmaktan halsizlikten gina gelmisti 🤨 sizin aylara geleyim insallah da yine yaparim😎😄
_almirasmom boygirlmom 37+3 oldum bugun mutfak dolaplarını sildim cuma dogumum var camlarımı perdelerımı gecen hafta halletmıstım😃 yarın banyoları ovalarım carsamba evı sılıer supurur perşembe yı kendıme ayırırım😃
boygirlmom _almirasmom okudukca temizlik askim kabariyo😂 ellerinize saglik bebis missss gibi eve gelicek