91mer -Dyg- muyanesi nasıl geçti her şeyi bakıp yek tek bilgi verdi mi Renkli ultrason görüntüsü /3 ve 4 d görüntüleri vs aldınız mı Makinası yeni mi 😌 bende Ardahan’dan gidicem bilgi almak istiyorum
-Dyg- Kubra_05 normal muayane ücretini bilmiyorum detaylı organ taraması tek bebek için 1000 tl internette telefonu var arayıp bilgi alabilirsiniz
-Dyg- 91mer dosya şeklinde rapor veriyor rapor içerisinde görüntülerde var önce ön görüşme yapıp kullandığım ilaçlara ailedeki kalıtsal hastalıklara kadar sordu sonra ultrasona geçtik tek tek tüm organları inceledi parmakları falan tek tek saydı bakarkende söylüyor burası kalbi burası böbreği falan vs. Yüzünüde gördük 3 boyutlu onunda görüntüsünü verdi tansiyon ölçtürdü falan görünüşü soğuk bir adam ilk görünce biraz huzursuz oldum bilgilendirmez die ama muayene süreci öyle geçmedi eşimle beraber aldı detaylı bilgilendirdi alet işinden çok anlamam ben bilgim yok ama 3 boyutlu renkli verdiğine göre yenilerden sanırım çünkü hastaneler öyle değil genelde görüntü bile vermeyenler var
-Dyg- 91mer benim 10 15 dk sürdü bebeğin pozisyon durumuna ve problem durumuna göre uzayabilir demişti ama bizim uzamadı okadar
Betulaa Kubra_05 fiyat listesi vardı doktor beyde ikiz vs için fiyatlar farklı , telefonda randevu alınca hamilelik haftası vs de soruyorlar ona göre söylüyorlar galiba . Şu an 35. Haftaya girdim detaylı kaçıncı haftadaydı hatırlamıyorum 😊
Findukli_Lokum Betulaa ben telefonu bulamadım aradığım numara sürekli meşgul çalıyor, rica etsem Metin ingeçe randevu alabileceğim numara da yardımcı olabilir misiniz