Hurmuz16 Scmnezgii aynı şekil bende öleyim 23 haftadan beri mahvoluyorum doktoruma söledim şurup verdi sende söle mutlaka şurup baya fayda ediyor yoksa çekilmiyor
Scmnezgii Hayır kullanmıyorum doktoruma yazmadım henüz ama iki gündür böyleyim geçer dedim fakat geçmedi
Gamzeparlakk Bundan sonra mide yanmaların devam eder soğuk süt bir süre sonra fayda etmiyor doktoruna mutlaka söyle şurup veriyor o baya rahatlatıyor birde sade soda iyi geliyor ama soğuk olsun . Dışardan olunca kısa bir süre etki ediyor sadece.
Medinedogru03 Gamzeparlakk aynen soğuk süt şimdilik idare eder az da olsa rahatlar şimdilik içsin en azindan biraz rahatlar sona doktordan istesin biseyler
Binnur-cam Scmnezgii valla benim yemek borum yanıyodu çakmak çaksam alev alırdı dahiliyeye yönlendirdi doktorum rennie tablet al yemekten yarım saat sonra 2 tane dedi ama mide koruyucu da yazıyorum geçmezse ona başla dedi 1 ay direndim sonunda başladım mide koruyucusuna rahatladım şimdi
kevserr38 Bende ilaç içmek istemiyordum geçer diye 2 3 gün mide yanmasından uykudan uyanıp kusmaya başladım bebeğe zarar vermektn korktum doktor şurup verdi gaviscon baya rahatlatıyor mentollü gibi soğukluk veriyor midene baya iyi geld bana
selinsmother kevserr38 mide yanmalı uykudan uyanıp kusma diyince ben 🥴 3 gündür mafoldum gaviscon başladım inşallah etki eder banada
minnieme 23+2deyim, 22ye girdiğimden beri ejderha yutmuş gibiyim valla eskaza bi hohlasam ateş çıkacak ağzımdan 😂 rennie şurup kullanıyorum bi nebze rahatlatıyor
cannkmrc Scmnezgii kesinlikle doktoruna söyle canım ben baştan yazdırmadığıma pişman oldum doğal olarak ılık süt ve yeşil elma iyi geliyordu bana
Scmnezgii cannkmrc Evet söyledim ilaç verdi onunla rahat ettim yoksa dayanılacak bir yanma değil maalesef 😞