[silindi] Merhaba kızlar bi sorum olacaktı regle 12 gün var göğüste hassasiyet sırt bel ağrısı bacak ağrısı var böyle olupta gebeliğini öğrenen varmı aranızda sizce gebelik belirtisi olma ihtimali varmı 🥺🌸
Gizzgzz [silindi] canım bunlar gebelik belirtisi ama sana kesin hamilesin diyemeyiz en erken adete 6 gün kala erken gebelik testi yap
Meltems53 [silindi] 12 gün kala belirti kendini gösterir mi bilmiyorum genelde adet geciktikten sonra belirtiler yaşanır.
[silindi] [silindi] adete 6 gün varken kaset testle öğrenmiştim. Hiçbir belirtim yoktu Test için biraz daha bekle bence. Adetle gebelik belirtileri birbirine benzio
Kubra00111 Gizzgzz yumurtlama günlerini değerlendirmiştik adetime 4 gün var ama negatif çıktı az önce kasıklarımda da ağrı var
[silindi] Meltems53 bende o yüzden tereddüt ettim ama bilemiyorum yumurtlama günlerini değerlendirdik
Meltems53 [silindi] çok kafaya takma çünkü kafaya taktıkça belirti yaşıyormuş gibi hissediliyor. Adetine 1-2 gün kala test yaparsın varsa büyük ihtimalle çıkar inşallah.
[silindi] Meltems53 teşekkür ederim dualarınızda banada yer verirmisiniz Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inşallaaahhh 🥺🌸♥️
Meltems53 [silindi] inşallah kuzum en kısa zamanda Rabbim sana da nasip etsin bir minnoş kimsenin kucağı boş kalmasın 🌼
Umutlubirkadin Canım göğüste hassasiyet bende de var arada bir de kasik agrisi oluyor adete 4 gun var test yaptım çıkmadı
mucizelerimuhb [silindi] Benimde 2. hamileligimde erken anlamıştım bide koku hassasiyeti vardı bozulmuş bişey olunca mesela çöp kutusu
mucizelerimuhb [silindi] Olabilir o zaman canım her şey gönlünce olsun inşallah testini yapınca pozitif çıkar😇