Bkmcnkr Babyyyyyyyy 20. Haftada ufak tefek kıyafet, battaniye tarzı şeylere başladım. 25. Haftada mobilyayı sipariş verdim zaten gelmesi 1 ay sürdü. O aralarda küveti, tırnak makası gibi ıvır zıvır aldım. Şuan 32. Haftadayım son şampuan, pişik kremi, ıslak mendil gibi şeyleri aldım. Tarihleri kullanımları daha uzun olabilsin diye. Sadece hastanede giyeceğim gecelik, pijama, terliğim kaldı. Bebeğe dair Hersey tamamlandı
Opecert 29 haftaya girecem sadece odası var 3-5 de kıyafet başka hic bişey almadm henüz ben mi geç kaldım bilemiyorm😂
Hazalbalci Opecert bizde 32 olduk bir battaniye yaptım bebeğime birazda kıyafet aldım daha çoook eksiğimiz var bu 1 ay içerisinde hallederiz inşallah 🥰
Sengul-9798 Babyyyyyyyy 17.ci haftadaydim şuan sadece bebek arabası çanta puset ve puset örtüsü minderi aldım
Nuran_ Babyyyyyyyy 7 haftalık hamileyim ve şuanda yavaş yavaş başladım hersey o kadar pahalı ki uygun indirimde buldukça iki cinayete uygun olanı alıyorum
Babyyyyyyyy teacherandmom_ dr erkek gibi dedi ama bu ayın 18 inde kontrolüm var o zaman net birşey söylerim demişti
Anonim3447 Babyyyyyyyy eşim izin vermiyordu doğuma 1 ay kala alırız diyordu ama ben dinlemedim 18+6 haftalık hamileyim liste tutarak indirime giren şeylerden yavaş yavaş almaya başladım
Ada_ada İlk bebeğimi 10+5 te kaybettim, öyle bir hayal kırıklığıydı ki Allah kimseye yaşatmasın, çok plan yapmıştım oysa ki.Bu kez ne eşya ne bir şey hiçbir şey düşünmüyorum. şimdi 9. Haftam çok şükür. Tek düşündüğüm sağlıkla büyüsün, gelişsin de, doğmasına yakın inşallah ihtiyaçlarını alırız. Yeter ki sağlıkla gelsin🥰
Hilalaltayy Ben 19. Haftadayım. Zıbınlarını, 2 hastane çıkışı, bebek arabası ve pusetini, 3 adet battaniye, emzirme yastığı ve örtüsü, müslin örtü, bebek giyim askısı, kanguru aldım. 🐣
Hulyakkus Babyyyyyyyy 33 haftalık olduk doğru dürüst bir şey almadım 😂🤭 hastane çantası için takım aldım eldiven şapka vs😅 annemle kayınvalidem hiç bı şey alma dediler bende almadım 😅
Nurkcy Babyyyyyyyy Ben 18+3 üm henüz başlamadım detaylıyı bekliyorum :) 2 3 hafta var ona da.. Nerden nasıl başlıcağımı da hiç bilmiyorum 🤔
AzraFarah Babyyyyyyyy 30.haftadayiz, beşiğini kurduk, arabası puseti kıyafetleri hazır,ama ufak tefek eksiği var daha
Feyza03 Babyyyyyyyy 11 haftalıkken, çünkü e-bebek indirimleri o zaman başladı 😅 oğlumda almayıp pişman olduğum ne varsa alıyorum. 2.çocuk alışverişi daha zevkliymiş🤭
Pamukasln Feyza03 bencede ikinci çocuk alışverişi daha zevkli bende indirimlerden aldm 30 haftalik olduk tüm alışverişim bitti 🥰rabbim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah sağlıkla