Bebeksi00000 Ben Aylin totan özel muayenehanesine gidiyorum. Doğumu da Memorial da yapacağım ama doğum fiyatı ne olacak hiç bilmiyorum bilen varsa yazabilir mi merak ediyorum
HilalBlt Bebeksi00000 hangi ay görünüyor doğumunuz ? Bende dışarıdan bir doktorla devam ediyorum memorialde yaptırıyor doğumu mart ayında normal doğum 6 bin sezaryen 9 bin dediler. Nisan ayında artış olacak dedi hatta görüştüğüm kadın hastaneyi arayıp teyit etmek lazım en az %40lık bir artış olacağını söyledi
gnlcayan Bebeksi00000 merhabalar . Ben 17 haftalık hamileyim de Aylin hanımın doğum paketi ne kadar acaba bir de doğum için fiyat vermiyor mu kendisi
Kalendermesrep Bebeksi00000 Memorial sadece doğum 8 bin. Doktorunuzdan paket alırken bunu söylüyorlar aslında.
Bebeksi00000 HilalBlt bizede o civarda bir şey söylediler şuan tam hatırlayamadım yanlış bilgi vermiş olmayayım. Nisanda artış olacağını söyledi sezeryan da 2 gece kalirsakda fiyat değişiyor dedi
HilalBlt Bebeksi00000 bana normal doğumda 1 gün sezaryende 2 gün yatış demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam .. çok değişken ya özel hastaneler
eylulicten adaelif Kecioren Medicalpark Yetkin hocam 40.haftada dogurttu beni 😂 7. Gun ve 40. Gun muayenelerimi de tamamladim suan 4. Aydayiz hala gorusuruz oyle ilgili bir doktor ve kendisi docent. Hem sempatik hem her turlu hastalik hakkinda bilgisi var ama alani dogum. İstanbula tasiniyorum ama 2. Gebeligim olsa yine buraya geleceğim onun icin
adaelif eylulicten yorumunuz için teşekkür ederim sağlıcakla büyütün bebeğinizi sizin adınıza çok sevindim ☺️
Bebeksi00000 gnlcayan merhaba benim dogumuma çok az kaldı 9 ay önce 1300 liraya anlaştık doğumda dahil ama hastane fiyatı dahil değil hastaneye ayrı para ödeyeceğiz. Ama doktorum aşırı ilgili ve sakin sizi sezeryan diye zorlamıyor akisina göre ilerliyoruz
Bebeksi00000 Gmzbysl ben direkt hastaneyle görüştüm o civarda bir rakam söylediler belki doktora göre degisebilir benim doktorum Memorial ile anlaşmalı
Eylul_- Ben de kecioren medical park tan aldım doğum paketimi şuan 12. Haftadayiz Serap Hoca ile ilerliyoruz kendisinden memnunum. 20.500 e aldık doğum paketini içeriği fazla ama psikolog diyetisyen eşim için check up bebeğin 5. Gün muayenesi vs vs
Ozgeozge71 Nhlhmz11 bende gizem hanıma gidiyordum memnundum da izne çıkması üzdü 🥺 Burcu hanıma geçtim 15 güne doğumum olacak inşallah kendisinden memnunum siz kimi tercih ettiniz
Nhlhmz11 Ozgeozge71 ben 29 gün önce 37+1 de burcu hanim ile sezeryan doğum yaptım ,kızım zamanını bekleyemedi